Greece

Vertaile lauttoja maasta Kreikka maahan Zakynthos

Maan Kreikka ja Zakynthos välillä on 1 ferry routes, yhteensä 9 lauttavuoroa päivässä. Kefalonian Lines operoi 1 routes, Kyllini - Zakynthos joka kulkee 3 kertaa päivittäin. Levante Ferries operoi 1 routes, Kyllini - Zakynthos joka kulkee 6 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Kreikka maahan Zakynthos hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Kreikka Zakynthos lauttakartta

Klikkaa karttaa

Kreikka - Zakynthos lautat

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.