Kykladit

Kuinka varaat lautan maasta Kykladit maahan Egean saaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Kykladit maahan Egean saaret. Tinos - Evdilos, Andros - Evdilos, Syros - Khios, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Mykonos - Khios, Evdilos, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Mytilene & Limnos (Myrina), Syros - Khios, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Mykonos - Khios, Evdilos, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Mytilene & Limnos (Myrina) & Syros - Khios, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 16 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Kykladit ja maan Egean saaret välillä on Mykonos - Evdilos, mikä kestää noin 2 tuntia 5 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Kykladit Egean saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.