Vertaile lauttoja maasta Slovakia maahan Itävalta
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Itävalta

Itävalta on sisämaanvaltio Keski-Euroopassa. Pohjoisessa sen rajanaapureita ovat Saksa ja Tšekin tasavalta, idässä Slovakia ja Unkari, etelässä Slovenia ja Italia sekä lännessä Sveitsi ja Liechtenstein.

Alppisijaintinsa ansiosta Itävalta on enimmäkseen vuoristoinen maa. Keskiset Itä-Alpit ja pohjoiset sekä eteläiset Kalkki-Alpit sijaitsevat kaikki osittain Itävallassa. Vain noin neljäsosaa Itävallan koko pinta-alasta voidaan sanoa alangoksi ja vain 32% maasta sijaitsee alle 500 metrin korkeudessa. Länsi-Itävallan korkeat vuoristoiset Alpit tasaantuvat alangoiksi ja tasangoiksi maan itäosissa.

Vaikka Itävaltaa leimaakin tietty paimentolaischarmi ja viehtymys suurvalta-aikaan, jolloin Wien oli valtavan monikansallisen Habsburg-dynastian keskus, on tämän päivän Itävalta läpeensä moderni, siisti, tehokas ja huomattavan sivistynyt maa, joka tarjoaa matkailijoille erinomaiset palvelut.

Slovakia - Itävalta lautat

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.