Slovakia

Vertaile lauttoja maasta Slovakia maahan Itävalta

Maiden Slovakia ja Itävalta välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Twin City Liner. BratislavaWien lauttaa operoidaan päivittäin ja matkan kesto on vähintään 1 tunti 30 minuutti.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Slovakia maahan Itävalta satamien Bratislava ja Wien välillä.

Slovakia Itävalta lauttakartta

Klikkaa karttaa

Slovakia - Itävalta lautat

Tietoa maasta Itävalta:

Itävalta on sisämaanvaltio Keski-Euroopassa. Pohjoisessa sen rajanaapureita ovat Saksa ja Tšekin tasavalta, idässä Slovakia ja Unkari, etelässä Slovenia ja Italia sekä lännessä Sveitsi ja Liechtenstein.

Alppisijaintinsa ansiosta Itävalta on enimmäkseen vuoristoinen maa. Keskiset Itä-Alpit ja pohjoiset sekä eteläiset Kalkki-Alpit sijaitsevat kaikki osittain Itävallassa. Vain noin neljäsosaa Itävallan koko pinta-alasta voidaan sanoa alangoksi ja vain 32% maasta sijaitsee alle 500 metrin korkeudessa. Länsi-Itävallan korkeat vuoristoiset Alpit tasaantuvat alangoiksi ja tasangoiksi maan itäosissa.

Vaikka Itävaltaa leimaakin tietty paimentolaischarmi ja viehtymys suurvalta-aikaan, jolloin Wien oli valtavan monikansallisen Habsburg-dynastian keskus, on tämän päivän Itävalta läpeensä moderni, siisti, tehokas ja huomattavan sivistynyt maa, joka tarjoaa matkailijoille erinomaiset palvelut.