COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Twin City Liner

Twin City Liner on kasvanut yhdeksi Keski-Euroopan johtavista toimijoista tarjoten reittejä, joita harvat kilpailevat yhtiöt tarjoavat. Yhtiön innovatiiviset yhteydet ovat kasvaneet erittäin tärkeäksi Itävallasta ja Slovakiasta matkustaville sillä matkat ovat hyvin lyhyitä, sujakoita sekä käytännöllisiä.

Vuonna 1991 perustetun Twin City Linerin suosio johtuu sen nopeista ja tehokkaista ylityksistä. Myös edulliset hinnat ja matkojen yleisyys luovat tunteen luotettavasta palvelusta josta on viime vuosien aikana kasvanut erittäin tärkeä yhtiön uskollisille asiakkaille.

Twin City Linerin palveluista, kauniista sisustuksesta sekä Danuben kauniista maisemista voi nauttia 90 minuutin kestävällä merimatkalla laivan matkatessa lempeästi humisevassa meressä.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Twin City Liner -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Twin City Liner reitit ja satamat

Operaattorin Twin City Liner kaikki reitit