Whitsunday Islands

Vertaile lauttoja maasta Whitsunday Islands maahan Australia

Maan Whitsunday Islands ja maan Australia välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Whitsunday Islands ja sataman 3 satamat maassa Australia.

Lauttamatkoja on yhteensä 26 ylitystä joka päivä reiteillä 5 ferry routes, joita operoidaan 1 lauttayhtiötä, mukaanlukien Cruise Whitsundays. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 30 minuutti (Airlie Beach (Port of Airlie)).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Whitsunday Islands ja maan Australia välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Whitsunday Islands Australia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Australia:

Australia on maailman suurin saari, mutta pienin maanosa. Se on kuudenneksi suurin maamassan perusteella ja omistaa kolmanneksi eniten merta.

Australia on kuuluisa sen monipuolisista luonnonympäristöistä, ainutlaatuisista villieläimistä, mahtavista maisemista sekä cosmopoliittisista kaupungeista. Sydneyn ja Melbournen rannikkokaupungit, Queenslandin Kultarannikko, maailman suurin koralliriutta sekä Tasmanian erämaa ovat erittäin hyviä paikkoja joissa käydä.