Varaa lautta satamaan Aberdeen

Lauttasatamaa Aberdeen, Skotlanti palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Lerwick & Kirkwall. Jopa 11 lähtöä viikoittain, Aberdeen satama yhdistää kohteen Skotlanti kohteisiin Shetlanninsaaret & Orkneysaaret.

Matka-ajat vaihtelevat siten, että nopein matka kestää 6 tuntia reitillä Kirkwall ja pisin 12 tuntia 30 minuuttia reitillä Lerwick.

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Aberdeen hintahaullamme.

Aberdeen -satamakartta

Klikkaa karttaa

Aberdeen lauttapalvelut

 • Northlink Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 12 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Northlink Ferries
  • 4 lähtöä viikoittain 6 h
  • Etsi hinta

Aberdeen opas

Aberdeen on Skotlannin kolmanneksi suurin kaupunki ja siitä on vähitellen kasvanut maan koillisosan pääkaupunki. Satamasta lähtevät laivat suuntaavat Pohjois-Skotlannin saarille, tarjoten kuuden tunnin ylityksen Kirkwalliin ja 12 tunnin ylityksen Lerwickiin.

Mitä tehtävää Aberdeenistä löytyy?

Tulvien nähtävyyksillä sekä lukuisilla ravintoloilla ja hoteilla, Aberdeen on rahataloudellinen kummajainen; vaikka satamassa yöpyminen on kallista, voit kierrellä Aberdeenin maamerkkejä lähes ilmaiseksi. Käynnit kaupungin merenkulkumuseossa sekä Aberdeen taidegalleriassa ovat ilmaisia sekä luultavasti koko kaupungin palkitsevimpia kohteita joissa pistäytyä, vaikka myös Duthie Park Winter Gardens on verraton kilpailija. Hyvän sään suosiessa, puutarhassa kuljeskelu on mitä oivallisin tapa nauttia kauniista aurinkoisesta päivästä. Ei myöskään tule unohtaa Balmedie Beachiä, sillä se tarjoaa mukavan paikan perheen kanssa ulkoilulle, vaikkakin Skotlannin armoton ja hyinen tuuli saattaa olla liikaa joillekin. Talven kylmimpinä hetkinä, harmaa taivas ja pakkasasteet saattavat karkottaa vilukissat takan ääreen, mutta kesäisin Aberdeen muuntautuu mitä kauneimmaksi pirteäksi kaupungiksi. Englantilaisten tapaan on täydellistä viettää kesäpäivä kuljeksien Skotlannin ylängöillä virkistävän tuulen puhaltaessa ja katsellen samalla horisontissa koreilevaa viehättävää saaristomaisemaa.

Mitä liikennemuotoja Aberdeen tarjoaa?

Kaupungin keskustan ympäri voi tallata helposti jalan, mutta keskustan ulkopuolelle lähtiessä bussit sekä vuokra-autot tarjoavat parhaan tavan kulkea.

Näin pääset Aberdeen lauttasatamaan

 • Aberdeen satamaan autolla

  Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP

 • Aberdeen satamaan junalla

  Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP

 • Paikoitus Aberdeen satamassa

  Jamieson's Quay, Aberdeen, AB11 5NP

 • Aberdeen majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Aberdeen lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Aberdeen majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!