Northlink Ferries

NorthLink Ferries yhdistää Skotlannin mantereen Orkneyn ja Shetlannin saariin, tarjoten matkoja 363 päivää vuodessa. Yhteys on elintärkeä Skotlannin pohjoisille saarille ja sitä käyttävät sekä paikalliset että vierailijat.

NorthLink Ferriesiä operoi nykyään Serco. Sen laivasto koostuu upeista korkealaatuisista sekä mukavista laivoista jotka noudattavat viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia. Merimatkasi NorthLink Ferriesillä on turvallinen, ylellinen sekä nautinnollinen. Laivoja kulkee useasti, jotta voit suunnitella matkasi pohjois-saarille joustavasti ja yksinkertaisesti.

NorthLink Ferriesin laivaston suunnittelussa etusijalla on ollut ennen kaikkea mukavuus. Laivoilta löydät leppoisia oleskeluauloja, baareja sekä ruokailumahdollisuuksia. Ravintolan menu tarjoaa fiiniä ja tuoretta ruokaa Skotlannin saarilta. Ajanvietteeksesi, laivalta löytyy shoppailu mahdollisuuksia, erilaista viihdykettä sekä mukavia hyttejä. Tämän lisäksi voit valita lentokenttä-tyylisen Sleeping Podin (nukkumakapseli), joka tarjoaa edullisemman vaihtoehdon hyteille.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Northlink Ferriesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Northlink Ferries kaikki reitit