Stena Line

Stena Line on yksi maailman suurimmista laivayhtiöistä joka tarjoaa suuren valikoiman tiheästi kulkevia, nopeita ja perinteisiä lauttoja Britanniassa, Irlannissa, Hollannissa, Skandinaviassa ja Itämerellä.

Stena Line, jonka päämaja sijaitsee Ruotsin Göteborgissa, työllistää yli 5000 työntekijää. Se on maailmanlaajuinen vuonna 1962 toimintansa aloittanut lauttaliikennealan yritys. Stena Linella on käytössä lukuisia laivoja laajalla reittiverkostollaan, jotka kuljettavat yli 7 miljoonaa ihmistä, 1,5 miljoonaa autoa ja 2 miljoonaa rahtialusta joka vuosi. Tämä on tehty mahdolliseksi tarjoamalla Euroopan kattavin reittiverkko, joka sisältää maailman suosituimpia risteily- ja rahtilaivareittejä. Koostaan huolimatta Stena Line on edelleen alkuperäisen Olssonin suvun omistuksessa.

Stena Line kehittää liikereittejään jatkuvasti hankkimalla ja luomalla uusia yhteyksiä, joita mikään muu lauttayhtiö ei pysty päihittämään. Viimeisimpänä Stena Line loi Celtic Link Ferries – yhtiön reitin Irlannin ja Ranskan välille, lisäten uuden määränpään jo ennalta laajaan katalogiinsa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Stena Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata Stena Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Stena Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Stena Line kaikki reitit

Stena Line asiakasarviot

 • "mp matka"

  Mp: matkustavien eli moottoripyörien sidontaan matkan ajaksi kiinnitettävä huomiota. Sidonta mahdollisuudet huonot. Kiinnityspisteet !! Kaikissa moottoripyörissä ei ole keskiseisontatukea. Siksi henkilökunnan osaaminen heikko.

  'TOMMI LEINONEN' matkusti operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä reissu"

  Ystävällinen henkilökunta ja kaikki toimi niin kuin pitikin. Hyvä ruoka laivalla, Hinta/laatusuhde kohdillaan.

  'Jukka' matkusti operaattorilla Stena Line aluksella Stena Jutlandica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Automatkalla Tanskaan"

  Siisti laiva, tarpeelliset palvelut. Ravintolapalveluita emme käyttäneet, joten niitä en osaa arvioida. Toimi erinomaisesti Ruotsista Tanskaan siirtymisessä.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Stena Line aluksella Stena Danica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Stena Line"

  Kelpo laivayhteys Saksasta Ruotsiin. Ainut miinus oli se, että terminaalia (pienessä kiireessä) ei meinannut löytää, olisi voinut olla paremmin merkitty.

  'Miia' matkusti operaattorilla Stena Line aluksella Sassnitz

  Lue lisää Näytä vähemmän