COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stena Line

Stena Line on yksi maailman suurimmista laivayhtiöistä joka tarjoaa suuren valikoiman tiheästi kulkevia, nopeita ja perinteisiä lauttoja Britanniassa, Irlannissa, Hollannissa, Skandinaviassa ja Itämerellä.

Stena Line, jonka päämaja sijaitsee Ruotsin Göteborgissa, työllistää yli 5000 työntekijää. Se on maailmanlaajuinen vuonna 1962 toimintansa aloittanut lauttaliikennealan yritys. Stena Linella on käytössä lukuisia laivoja laajalla reittiverkostollaan, jotka kuljettavat yli 7 miljoonaa ihmistä, 1,5 miljoonaa autoa ja 2 miljoonaa rahtialusta joka vuosi. Tämä on tehty mahdolliseksi tarjoamalla Euroopan kattavin reittiverkko, joka sisältää maailman suosituimpia risteily- ja rahtilaivareittejä. Koostaan huolimatta Stena Line on edelleen alkuperäisen Olssonin suvun omistuksessa.

Stena Line kehittää liikereittejään jatkuvasti hankkimalla ja luomalla uusia yhteyksiä, joita mikään muu lauttayhtiö ei pysty päihittämään. Viimeisimpänä Stena Line loi Celtic Link Ferries – yhtiön reitin Irlannin ja Ranskan välille, lisäten uuden määränpään jo ennalta laajaan katalogiinsa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Stena Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata Stena Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Stena Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Stena Line kaikki reitit

Stena Line asiakasarviot

 • "Täydellinen matka"

  Kaikki oli erittäin hyvää

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä!"

  Kaikki meni hyvin ja ilmastointi jopa toimi hytissä, sai tarpeeksi viileäksi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Onnistunut edestakainen matka"

  Seuraavallakin kerralla käytän matkalla Englantiin Stena Linen laivoja. Helppoa ja vaivatonta.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hotellihuone laivassa"

  Linjalla Oslo-Fredrikshavn säästimme ajokilometrejä.

  Lue lisää Näytä vähemmän