Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Bilbao lauttasatamaan

 • Autolla

  Bilbaon lauttaterminaali sijaitsee Santurtzin kalastajakylässä. Pohjois-Espanjassa on hyvät tieyhteydet. Bilbao on 3 tuntia Zaragozasta, 4 tuntia Madridista ja 6 tuntia Barcelonasta. Bilbaon lauttaterminaaliin pääset sekä lännestä(Santander) ja idästä (Madrid ja Barcelona) moottoritietä A8. Ota poistumistie N644 ja seuraa tätä tietä satamaan.

 • Junalla

  Espanjan suurimpien kaupunkien ja Iberian niemimaan välillä on suoria junayhteyksiä. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Renfe kotisivulla.

 • Osoite

  Puerto de Bilbao (Santurtzi), Muelle Vizcaya, Espigón, 3 48980 Santurtzi, Espanja

 • Bilbao majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Bilbao lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bilbao majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Bilbao lauttapalvelut

Bilbao opas

Bilbao opas

Bilbaon tarkka alkuperä ei ole tiedossa. Bilbaossa oli kuitenkin jo asutusta ja se oli kehittynyt huomattavasti ría del Nervión molemmilla rannoilla ennen kuin siitä tuli virallisesti kaupunki. Tittelinsä kaupunki sai Vizcayan lordi Don Diego López de Haro V:ltä vuonna 1300, koska se oli siihen aikaan tärkeä kaupan ja merenkäynnin keskus. Kaupungin loistava sijainti mahdollisti sen kasvun jatkumisen. Liiketoiminta merenkäynnin ympärillä kehittyi nopeasti samalla kun alkuperäinen väestö levisi joen molemmin puolin. Vaihtokaupat siivittivät kaupungin kulttuurin rikastumista. Nykyään Bilbao on palveluita täynnä oleva dynaaminen kaupunki, joka keskittyy ympäristön ja kaupunkimaiseman elvyttämiseen. Maansa vanhasta teollisuudestaan vapauttanut kaupunki käy nyt läpi fyysistä muodonmuutosta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.