Varaa lautta satamaan Cowes

Cowes lauttasatama kohteessa Wightsaari yhdistää sinut satamaan Southampton maassa Englanti ja valittavanasi on jopa 19 lauttavuoroa päivässä. Matka Cowes - Southampton kestää nopeimmillaan 1 tunti ja väliä liikennöi Red Funnel.

Cowes -satamakartta

Klikkaa karttaa

Cowes lauttavaihtoehdot

Cowes lauttapalvelut

 • Red Funnel
  • 19 lähtöä päivittäin 1 h
  • Etsi hinta

Cowes opas

Wightsaaren pohjoiskärjen Cowes liitetään erottamattomasti purjehtimiseen: Henrik VIII rakennutti sinne linnan puolustamaan Solent-salmen kasvavia telakoita ranskalaisilta ja espanjalaisilta. Vuonna 1950 maailman ensimmäinen ilmatyynyalus ajoi testikierroksensa Cowesissa. 1820 prinssihallitsijan jäsenyys pursiseurassa toi satamalle nykyään maailman eksklusiivisimpiin kuuluvan Roayl Yacht Squadron -pursiseuraan liittyvän arvostuksen. Pursiseura saa käyttää kuninkaallisen laivaston White Ensign -lippua, joka takaa vapaan pääsyn kaikkiin ulkomaisiin satamiin. Vain seuran 300 jäsenellä vieraineen on lupa astua jalallaan pursiseuran kerhohuoneeseen Henrik VIII:n linnan raunioissa ja seuran laituri on pyhä. Vaikka useimmat kesäviikonloput ovat muutenkin täynnä jonkinlaista purjehtimista tai muskelivenekilpailuja, on elokuun ensimmäinen viikko omistettu Cowes Week -festivaalille, josta vierailevat kuninkaalliset tekevät seurapiirigaalan.

Näin pääset Cowes lauttasatamaan

 • Cowes Ferry Port Address

  Trinity Road,East Cowes,Isle of Wight,PO32 6RF Fountain Yard,West Cowes,Isle of Wight,PO31 7AR

 • Cowes majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Cowes lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Cowes majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!