COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Wightsaari

Saavutettuaan maakunta-asemansa oltuaan vuosia osa Hampshireä, Wightsaarella on edelleen vaikeuksia päästä eroon maineestaan eteläisen maalais-Englannin jatkeena. Se tunnetaan paikkana, joka on sopivan varakas, moitteettoman siisti ja toivottoman turvallinen. Leveimmiläänkin vain alle 40-kilometrisen saaren maasto ja rannikkomaisemat ovat kuitenkin yllättävän vaihtelevia. Saarta halkovan liitukiviharjanteen pohjoispuolella maasto on syvien ja mutkittelevien jokien leikkaamaa matalaa metsikköä ja laidunmaata, kun taas eteläpuolista maastoa leimaavat liitukivikukkulat ja korkeat jyrkänteet. Saaren parhaita rantaviivoja myötäilee kaksi Heritage Coast -reittiä, joiden varrelta löytyy useita historiallisia ja monia hyvin säilyneitä viktoriaanisia rakennuksia. Näistä tärkeinpänä alunperin kuningatar Viktorian ja kuninkaallisen perheen kesäasunnoksi suunniteltu ja sittemmin prinssi Albertin kuoleman jälkeen kuningattaren vakituiseksi asunnoksi muuttunut Osborne House Cowesin lähellä.

Wightsaari on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle mihin aikaan vuodesta tahansa. Liikkuvaisille saarella on runsas urheiluvalikoima, kuten purjelautailua, purjehdusta ja varjoliitoa. Rentoutumista ja vaeltelua kaipaaville puolestaan löytyy paljon nähtävää.

Suositut lauttaoperaattorit

    • 69 lähtöä viikoittain 1 tunti
    • Etsi hinta
    • 13 lähtöä päivittäin 22 min
    • Etsi hinta

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Wightsaari