Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Dieppe lauttasatamaan

 • Autolla

  Dieppe on rannikolla ja A28 tietä pääset Dieppeen Calaista ja Touquetista. Dieppe on muutaman kilometrin päässä tiestä N27, joka vie Roueniin. Tie Dieppen satamaan on hyvin viitoitettu kaupungin reunamilta.

 • Junalla

  Satamaan yhdistyvät junat saapuvat laituriin. SNCF:n pääasema - Pariisi ja Rouen-junat - sijaitsee Clemenceau-bulevardilla 500 m kävelymatkan päässä satamasta. Saadaksesi lisätietoa Ranskan junapalveluista, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Bussilla

  Toukokuusta syyskuuhun toimii bussikuljetus SNCF rautatieasemalta lauttaterminaaliin. Loppuvuoden bussi nro 1 kulkee SNCF rautatieasemalta 'Pollet'-bussipysäkille, josta voit kävellä lauttaterminaaliin.

 • Paikoitus

  Matkustajaterminaalia vastapäätä on pieni avoin paikoitusalue, joka on pääasiassa jalkamatkustajille ja maksimissaan 96 tunnin oleskeluun. Kauempaa löytyy toinen alue, jossa auton ja asuntovaunun voi pysäköidä yön yli. Tällä alueella voi pysäköidä ilmaiseksi, mutta ajoneuvon omistajan omalla vastuulla.

 • Osoite

  Terminal Transmanche, Quai Lalitte, 76200 Dieppe

 • Dieppe majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Dieppe lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Dieppe majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Dieppe lauttapalvelut

Dieppe opas

Dieppe opas

Korkeiden jyrkänteiden väliin ahtautunut Dieppe on mukavan pieni satama Ranskan merellisessä Haute-Normandien departementissa. 1800-luvulla pariisilaiset tulivat tänne junalla nauttimaan meri-ilmasta kävelemällä pitkin merentakatua. Ensimmäinen maininta satamasta on peräisin vuodelta 1030, jolloin se oli pieni kalastuskylä. Satavuotisessa sodassa Dieppe oli tärkeä palkinto. 1500-luvulla kaupungissa sijaitsi Ranskan edistynein kartografian koulu ja 1600-luvulla se oli kuningaskunnan tärkein satama. Heinäkuun 23. 1632 satamasta lähti matkaan 300 siirtokuntalaista kohti Uutta Ranskaa. 1685 Dieppe menetti 3000 asukastaan, jotka pakenivat ulkomaille, kun protestanteille uskonrauhan taannut Nantesin edikti kumottiin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.