Varaa lautta satamaan Funchal

Funchal lauttasatama kohteessa Madeira yhdistää sinut satamaan Porto Santo maassa Porto Santon saari ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Funchal - Porto Santo kestää nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi Porto Santo Line.

Funchal -satamakartta

Klikkaa karttaa

Funchal lauttapalvelut

 • Porto Santo Line
  • 7 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
  • Etsi hinta

Funchal lauttasatama

Madeiran itsehallintoalueen pääkaupunki Funchal on kuvankaunis kaupunki joka piiloutuu kuunsirpin muotoiseen laaksoon lämpimän Portugalin rannikon lomaan. Kaupunki on historiallinen ja perustettu erikokoisille rinteille jotka jatkuvat aina Pohjois-Atlantin rannikolta saaren sisämaan vuorille saakka.

Satama on erittäin suosittu laivamatkustajien keskuudessa sen kauniiden maisemien ansiosta. Kauniin vehreän kasvillisuuden joukossa koreilee suloisia oranssikattoisia rakennuksia joiden välissä kiemurtelee ylös rinteille kulkevia katuja ja polkuja. Saaren henkeäsalpaavia maisemia täydentää kirkas sininen meri.

Funchalin suosio kasvaa etenkin uudenvuodenaattoina, jolloin kaupunki järjestää suuria ilotulituksia sen rantakadulla. Vuoden 2006 ilotulitus lisättiin Guinesin ennätyskirjaan maailman suurimpana ilotulitus-spektaakkelina.

Funchalin satama on erittäin tärkeä matkustajaliikenteelle. Pitkän laiturin päässä sijaitsee moderni matkustajaterminaali aivan Funchalin keskustan lähistössä. Keskustan ja sataman välillä kulkee myös takseja sekä linja-autoja Avenida Do Mar -tien varrella.

Tällä hetkellä satamasta operoidaan vain yhtä reittiä Funchalista saaren läheiselle pienemmälle saarelle, Porto Santolle. Reittiä liikennöi Porto Santo Line.

Näin pääset Funchal lauttasatamaan

 • Autolla

  Estrada da pontinha, Porto do Funchal - Terminal de Passageiros Porto Santo Line 9004-518 Funchal

 • Julkisilla kulkuvälineillä

  Estrada da pontinha, Porto do Funchal - Terminal de Passageiros Porto Santo Line 9004-518 Funchal

 • Osoite

  Estrada da pontinha, Porto do Funchal - Terminal de Passageiros Porto Santo Line 9004-518 Funchal

 • Funchal majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Funchal lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Funchal majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!