Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Funchal lauttasatamaan

 • Autolla

  Funchalin satama on noin 10 minuutin automatkan päässä kaupungin keskustasta ja sinne on helppo löytää.

 • Julkisilla kulkuvälineillä

  Madeiralla ei ole junia. Monet bussilinjat pysähtyvät lähelle satamaa. Tiheimpään kulkevat bussit kaupungin keskustasta ovat numerot 1, 2, 3, 4, 6 ja 10.

 • Osoite

  Av. De Sá Carneiro, 3/4/5 Funchal 9004 518, Madeira

 • Funchal majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Funchal lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Funchal majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Funchal lauttapalvelut

Funchal opas

Funchal lauttasatama

Madeiran itsehallintoalueen pääkaupunki Funchal on kuvankaunis kaupunki joka piiloutuu kuunsirpin muotoiseen laaksoon lämpimän Portugalin rannikon lomaan. Kaupunki on historiallinen ja perustettu erikokoisille rinteille jotka jatkuvat aina Pohjois-Atlantin rannikolta saaren sisämaan vuorille saakka. Satama on erittäin suosittu laivamatkustajien keskuudessa sen kauniiden maisemien ansiosta. Kauniin vehreän kasvillisuuden joukossa koreilee suloisia oranssikattoisia rakennuksia joiden välissä kiemurtelee ylös rinteille kulkevia katuja ja polkuja. Saaren henkeäsalpaavia maisemia täydentää kirkas sininen meri. Funchalin suosio kasvaa etenkin uudenvuodenaattoina, jolloin kaupunki järjestää suuria ilotulituksia sen rantakadulla. Vuoden 2006 ilotulitus lisättiin Guinesin ennätyskirjaan maailman suurimpana ilotulitus-spektaakkelina. Funchalin satama on erittäin tärkeä matkustajaliikenteelle. Pitkän laiturin päässä sijaitsee moderni matkustajaterminaali aivan Funchalin keskustan lähistössä. Keskustan ja sataman välillä kulkee myös takseja sekä linja-autoja Avenida Do Mar -tien varrella. Tällä hetkellä satamasta operoidaan vain yhtä reittiä Funchalista saaren läheiselle pienemmälle saarelle, Porto Santolle. Reittiä liikennöi Porto Santo Line.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.