Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Gdansk lauttasatamaan

 • Autolla

  Gdanskista on hyvät yhteydet muualle Puolaan E75 moottoritien ja 1 ja 7 teiden kautta.

 • Junalla

  Satama on lähellä rautatieasemaa, joka on hyvin kytketty Puolan rautatieverkostoon.

 • Raitiovaunulla

  Raitiovaunu 13 kulkee päärautatieasemalta bussipysäkille Gdansk-Brzezno - matkan kesto on noin 25 minuuttia. Tämän jälkeen sinun tulee vaihtaa raitiovaunuun 15 ja noin 4 minuutin kuluttua jäädä pois SKM raitiovaunupysäkillä, joka on noin 200 m satamasta. Raitiovaunut kulkevat noin 10-20 minuutin välein.

 • Osoite

  ul. Przemyslowa 1, 80-542 Gdansk, Puola

 • Gdansk majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Gdansk lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Gdansk majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Gdansk lauttapalvelut

Gdansk opas

Mitä nähtävää ja tehtävää Gdansk tarjoaa?

Jo heti satamassa voi tutustua kaupungin historiaan ja vierailla kuuluisalla Black Pearl laivalla joka tarjoaa 30 minuutin selostettuja ylityksiä Gdanskista Westerplatteen. Satama on historiallinen symboli toisen maailmansodan syttymiselle, saksalaisten hyökättyä Gdanskin satamaan. Laiva on myös symboli kommunismin päättymiselle. Yksi näyttävimmistä kohteista Gdanskissa on pitkä kävelykatu, Długa Street, jolla on lukuisia kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja matkamuistokauppoja. Długa Streettiä reunustavat mahtavat ja kauniit rakennukset ja kadun varrelta löytyy lukuisia maamerkkejä kuten näyttävä kunnantalo ja Artus' Court jotka on muutettu museoiksi. Artus' Court toimi ennen kauppiaiden tapaamispaikkana. Myös kaunis Neptune's Fountain sekä Brama Zielona (Green Gate) ovat mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Brama Zielona on yksi Gdanskin suosituimmista rakennuksista jonka Hollantilainen arkkitehti rakennutti Puolan kuninkaallisille 1500-luvulla. Rakennus on pala flaamilaista arkkitehtuuria ja toimii nykyään Gdanskin kansallismuseona. Vanhankaupungin St. Mary’s Basilica on yksi maailman suurimmista tiilikirkoista ja sen 78-metrin korkuiseen torniin voi kiivetä 405 porrasta. Gdansk on jo vuosisatojen ajan kaupannut meripihkaa sen suuren havumetsän ansiosta. Vieraile siis Amber Museumissa ja opi lisää kaupungin meripihkan historiasta. Ympäri kaupunkia voit olla varma myös törmääväsi meripihkakoruliikkeesiin joissa myydään matkamuistoja. European Solidarity Center on myös erittäin suosittu historiallinen museo joka kertoo Puolan solidaarisuusliikkeestä ja kansan demokraattisesta poonnistelusta. Tarjolla on myös Merenkulun museo sekä kansallismuseo. Ehdottomasti yksi mukavimmista kokemuksista on vierailla vuotuisessa Saint Dominic's Fairissä joka järjestetään heinäkuun kolmella viimeisellä viikolla. Markkinat ovat yksi kaupungin vanhimmista perinteistä jotka juurtuvat 1260 luvulle, jolloin paavi Aleksanteri IV aloitti perinteen. Markkinoille saapuu vuosittain jopa 5 miljoonaa vierailijaa ja tuhat myyjää. Markkinoilla sekä paikalliset että ulkomaalaiset myyvät käsitöitä, ruokaa ja antiikkiesineitä. Markkinoilla järjestetään monia kulttuuritapahtumia kuten näytelmiä, konsertteja, paraateja sekä urheilua ja kilpailuja. Heinäkuun viimeisenä viikkona järjestetään myös vuotuinen kansainvälinen Shakespeare festivaali joka etenkin teatterinystävien tulisi kokea. Festivaalipäivät täyttyvät näytelmistä, työpajoista sekä artisteista.

Mitä liikennemuotoja Gdansk tarjoaa?

Gdansk tarjoaa koko kaupungin kattavan bussi- sekä ratikkaliikenteen ja satamasta on yhteydet lukuisiin itämeren valtioiden satamiin. Takseja ja vuokra-autoja on myös tarjolla. Taksilla matkustaessa vierailijoita kehotetaan kuitenkin tarkkailemaan hintamittaria, sillä Puolalaiset taksikuskit ovat tunnettuja liiallisesta veloituksesta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.