Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Gedser lauttasatamaan

 • Autolla

  Ota E45 Rödbyä kohti. Poistu liittymästä 44 ja käänny vasemmalle kohti Nykøbingia. Jatka E55 tiellä, kunnes saavut Nykobingiin ja käänny vasemmalle jatkaaksesi Gedseriin. Kun saavut Gedseriin, seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Kööpenhaminasta on yksi lähtö päivässä Gedserin vanhalle rautatieasemalle. Matkan kesto on noin 2 tuntia.

 • Bussilla

  Muutamat bussit kulkevat väliä Gedser ja Nykøbing Falster, mistä on enemmän junayhteyksiä.

 • Osoite

  Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Tanska

 • Gedser majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Gedser lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Gedser majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Gedser lauttapalvelut

Gedser opas

Gedser opas

Gedser on Tanskan ja Skandinavian eteläisin piste. Se ulottuu pitkälle Itämereen, ja tässä kohtaa Itämeri on Tanskan kiireisin vesireitti. Jääkauden viimeiset vaiheet (jolloin jäätiköt liikkuivat eteenpäin maaston halki) Tanskassa sijoittuivat Etelä-Falsteriin noin 13 000 vuotta sitten. Täällä jäämassan valtava paino aurasi uran maahan. Puskutraktorin tapaan se työnsi maa-ainesta jäärintaman edellä ja jätti jälkeensä kukkoilden sarjan, joka nykyään ulottuu pohjoisen Korselitzesta etelän Gedserin kallioille, jotka jatkuvat Gedser-riuttana. Gedserillä on lyhyt, mutta rikas historia. Se sai alkunsa melkein yhdessä yössä villin lännen tyyliin. Sillä on uuden rajakaupungin toiminnot, lauttasatama ja rautatieasema.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.