Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Harwich lauttasatamaan

 • Autolla

  M25 moottoritieltä: Poistu M25 moottoritieltä liittymästä 28 ja seuraa tietä A12 (pohjoinen) kohti Chelmsfordia ja Colchesteriä. Colchesterissä (Ardleigh Interchange) vaihda tieltä A12 tielle A120 ja seuraa opastuksia Harwichiin. Jatka 10 km, kunnes tulet Ramsey Hillin liikenneympyrään. Seuraa opastuksia Harwich International satamaan. Midlandseilta ja pohjoisesta: Helpoin on ottaa A14 Ipswichiin, mistä jatkat tietä A12 (etelä) Colchesteriä kohti. Colchesteristä jatka tietä A120 ja seuraa edellä annettuja ohjeita.

 • Junalla

  Lontoon Liverpoolin asemalta on junia Harwichin satamaan. Paikallisjunat saapuvat terminaalirakennukseen, mistä liukuportaat vievät sinut suoraa lähtöselvitykseen. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Harwich sivullamme.

 • Paikoitus

  Lyhytaikais- ja pitkäaikaispaikoitusta löytyy sataman sisäänkäynnistä.

 • Osoite

  Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR

 • Harwich majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Harwich lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Harwich majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Harwich lauttapalvelut

Harwich opas

Harwich opas

Kaupungin uskotaan olevan peräisin 1100-luvun puolesta välistä. Harwich oli pitkään merenkäynnillisesti merkittävä kaupunki niin siviili- kuin sotilasnäkökulmastakin, koska sen sijainti Stour- ja Orwell-jokien estuaareilla teki siitä ainoan turvallisen ankkurointipaikan Thamesin ja Humberin. Harwich Redoubtin, Beacon Hill Batteryn ja Bath Side Batteryn linnoitukset muodostivat vahvan suojan kaupungin ympärille. Felixstowen suuren rahtisataman ja majakoiden valvontaelin Trinity Housen monia toimintoja johdetaan Harwichista käsin ja Bathsiden lahteen on ehdotettu uutta rahtisatamaa. Nykyään Harwich liitetään Dovercourtiin ja Harwichilla viitataankin usein näiden ja Parkestonin muodostamaan kokonaisuuteen. Läheisiä paikkoja ovat koillisen Felixstowe, luoteen Ipswich ja kaakon Colchester.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.