Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Helsingborg lauttasatamaan

  • Helsingborg majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Helsingborg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Helsingborg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Helsingborg lauttapalvelut

Helsingborg opas

Helsingborg opas

Helsingborg sijaitsee Ruotsin eteläisimmässä osassa. 21. toukokuuta 1085 katsotaan Helsingborgin viralliseksi syntymäpäiväksi. Vaikka paikalla oli asunut ihmisiä jo pitkään ennen sitä, mainitaan kaupunki silloin ensimmäistä kertaa Tanskan kuninkaalta, Knuut Pyhältä saadun lahjan asiakirjassa. Se oli strategisesti hyvin valittu paikka, josta pystyi hallitsemaan salmen kapeinta kohtaa. Alkuperäinen jyrkänteiden päälle rakennettu yksinkertainen puulinnoitus korvattiin 1100-luvulla vahvalla ja käytännössä läpäisemättömällä linnalla. Linnan ympärille kasvoi kolmen kirkon ja yhden luostarin kaupunki, mutta alapuoliselle kapealle rannalle ei rakennettu mitään ennen 1200-lukua. Helsingborg on tunnettu erinomaisesta vedestään. Mineraalivesilähteen löydettyään Johan Jacob Döbelius perusti sinne Ramlösa-kylpylän vuonna 1707. Carolus Linnaeus ylisti vettä vuoden 1749 Skånen matkoillaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.