Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Helsingör lauttasatamaan

  • Helsingör majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Helsingör lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Helsingör majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Helsingör lauttapalvelut

Helsingör opas

Helsingör opas

Helsingør on kaupunkl Fredriksborgin läänissä Själlanin saaren koillisrannikolla Itä-Tanskassa. Kaupunki sai alkunsa 1200-luvun ensimäisellä puoliskolla. Norjalaisten poltettua kylän vuonna 1288, kunigas Eerik Pommerilainen aloitti vuonna 1420 uuden linnan rakennuttamisen uloimmalle maakaistaleelle. Tätä linnaa kutsuttiin Krogeniksi tai Ørekrogiksi. Helsingør sai kaupunkioikeutensa 1426. Eerik otti käyttöön Juutinrauman läpi kulkevien laivojen tullimaksut. Kanaalin molemmat rannat kuuluivat tuolloin Tanskalle ja jokaisen salmen läpi kulkevan laivan täytyi maksaa asiaankuuluva tullimaksu. Helsingørillä on telakka sekä tekniikka-, panimo- ja tekstiiliteollisuutta. Junalautta kulkee Juutinrauman yli Helsingborgiin. Kaupunki on jaettu keskusosaan, luoteisosaan ja koillisosaan, missä sijaitsee niemellä seisova Kronborgin linna.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.