Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Heysham lauttasatamaan

 • Autolla

  Poistu M6 J34 ja seuraa A589 Morecambeen ja Heyshamiin noin 5.5 km. Toisessa liikenneympyrässä ota A683 Heyshamiin, joka on 5.5 km päässä. Seuraa opastuksia satamaan, joka on Heyshamin länsiosassa.

 • Junalla

  Heysham Port rautatieasema sijaitsee satamassa ja on vain 50 m matkustajaterminaalista. North Western Trains junat sopivat yhteen monien päivällä lähtevien ja saapuvien laivojen kanssa. Juna yhdistyy Intercity-palveluiden kanssa, jotka kulkevat Prestoniin ja Lancasteriin vuoden ympäri ja Stockportiin (Manchesterin kautta), Boltoniin ja Prestoniin kesäisin. Saadaksesi lisätietoa, vieraile trains to Heysham Port sivullamme.

 • Bussilla

  Stagecoach Ribble kulkee Combermere Roadilta Heyshamissa. Tämä on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä sataman matkustajaterminaalista.

 • Paikoitus

  Paikoitusta (omistajan omalla vastuulla) löytyy terminaalirakennuksen vierestä ja paikkavarausta ei tarvitse tehdä etukäteen. Hinnat ovat alkaen £3.00.

 • Osoite

  Isle Of Man Steam Packet Company Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA32XE

 • Heysham majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Heysham lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Heysham majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Heysham lauttapalvelut

Heysham opas

Heysham opas

Heysham on pieni rannikkokylä Lancashiren shire-kreivikunnassa lähellä Lancasteria. Kylä sijaitsee Morecambe-lahden yllä ja sillä on kaksi ydinreaktoria, jotka näkyvät maamerkkeinä lähialueiden kukkuloilta. Heyshamin salainen aarre on rannikon viehättävien 1600-luvun talojen ympärille keskittynyt Heysham Village. Alueen asutushistoria ulottuu esihistoriallisiin aikoihin, vaikka sen suurin ylpeyden aihe on hyvinsäilynyt viikinkihautakivi St Peter’s -kirkossa. St Peter’s sijaitsee romanttisella paikalla aivan jyrkänteen alla. Kirkolta lähtee polku, jonka yläpäässä itse jyrkänteellä seisovat varhaisemmat St Patrick’s -kappelin rauniot paikalla, josta on erinomaiset näkymät lahden yli ja sen takaisille järvimaan kukkuloille. Satama avattiin 1787 ja kylä kasvoi kaupankäynnin mukana. Kävely sataman ympäri on mielenkiintoinen ja palkitseva, ja lyhyestä kävelystä ylös Tithebarn-kukkulaa palkitaan mykistyttävillä näkymillä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.