Steam Packet
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Steam Packet

Mansaaren Steam Packet Ferries tarjoaa rahtitavaran- matkustaja- sekä autoliikenteen palveluja Douglasin sataman ja Englannin neljän sataman sekä Pohjois-Irlannin ja Irlannin välillä.

Nopeat alukset sekä matkustala-alukset ovat moderneja ja tarjoavat lukuisia mukavuuksia. 96-metrinen Manannan katamaraani on suurin ja ainutlaatuisin Irlanninmerellä operoiva alus joka kävi hiljattain läpikotaisen kunnostamisen.

Yhtiö tarjoaa ympärivuotisen palvelun matkustajille, ajoneuvoille (mukaanlukien linja-autoille) sekä rahtitavaralle Iso-Britannian, Irlannin ja Mansaaren välillä. Mansaaren Steam Packetilla matkustaa vuosittain yli 600,000 matkustajaa. Tämän lisäksi vuosittain myös 170,000 autoa ja moottoripyörää lastataan laivaan; Jokavuotisen kahden viikon kestävän TT Moottoripyörä Kilpailun aikana laivassa matkustaa yli 10,500 autoa ja moottoripyörää.

Mansaaren Steam Packet Companyn tavoite on tarjota säännöllistä palvelua käytännöllisillä aikatauluilla sekä mahdollisimman nopeilla matkoilla. Yhtiö pyrkii myös mainostamaan matkustajille lukuisia tarjouksia. Uusimmilla nopeilla aluksilla yhtiö tarjoaa erittäin nopeita ylityksiä Irlanninmeren yli.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Steam Packetin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Steam Packet matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Steam Packet asiakasarviot

 • "reittimatka Dublin - Douglas"

  Mukava merimatka. matka meni nopeasti. Baarista sai Guinness olutta. Matkustajia ei ollut liikaa, joten istumapaikat saimme valita vapaasti ja tilaa oli riittävästi. tarjolla olisi ollut English Breakfast joka näytti ihan OK. kahvilassa myös tarjolla voileipiä, sipsejä yms.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvää palvelua"

  Nautimme matkastamme Isle of Manille & takaisin. Henkilökunta oli todella kohtelias & avulias ja laivalla oli paljon tilaa haahuilemiseen - paljon parempi vaihtoehto kuin lentäminen! Saavuimme myös ajoissa kummallakin matkalla.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Retki Isle of Manille"

  Matkustin Heyshamista Isle of Manille ja ylitys oli todella miellyttävä kummallakin suunnalla, moottoripyörä oli turvallisesti kiinnitetty. Istuin ravintola/baarialueella mikä oli siisti ja mukava. En halua valittaa, mutta matka kesti 4 tuntia kummallakin suunnalla, mikä voi koitua pitkäveteiseksi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Isle of Man matka"

  Minä & vaimo olemme matkustaneet Isle of Maniin useampaan otteeseen lautalla ja joka kerta olemme nauttineet matkasta täysin siemauksin, etenkin ruokapalveluista ja mielestämme henkilökunta on aina ollut kohtelias ja avulias joka tapauksessa, miksi lentää kun voit saada kunnon viihtyvyyttä ja mahtavan stressittömän matkan!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.