Steam Packet

Mansaaren Steam Packet Ferries tarjoaa rahtitavaran- matkustaja- sekä autoliikenteen palveluja Douglasin sataman ja Englannin neljän sataman sekä Pohjois-Irlannin ja Irlannin välillä.

Nopeat alukset sekä matkustala-alukset ovat moderneja ja tarjoavat lukuisia mukavuuksia. 96-metrinen Manannan katamaraani on suurin ja ainutlaatuisin Irlanninmerellä operoiva alus joka kävi hiljattain läpikotaisen kunnostamisen.

Yhtiö tarjoaa ympärivuotisen palvelun matkustajille, ajoneuvoille (mukaanlukien linja-autoille) sekä rahtitavaralle Iso-Britannian, Irlannin ja Mansaaren välillä. Mansaaren Steam Packetilla matkustaa vuosittain yli 600,000 matkustajaa. Tämän lisäksi vuosittain myös 170,000 autoa ja moottoripyörää lastataan laivaan; Jokavuotisen kahden viikon kestävän TT Moottoripyörä Kilpailun aikana laivassa matkustaa yli 10,500 autoa ja moottoripyörää.

Mansaaren Steam Packet Companyn tavoite on tarjota säännöllistä palvelua käytännöllisillä aikatauluilla sekä mahdollisimman nopeilla matkoilla. Yhtiö pyrkii myös mainostamaan matkustajille lukuisia tarjouksia. Uusimmilla nopeilla aluksilla yhtiö tarjoaa erittäin nopeita ylityksiä Irlanninmeren yli.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Steam Packetin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Steam Packet kaikki reitit