Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Hull lauttasatamaan

 • Autolla

  Pohjoisesta ja lännestä tullessa seuraa joko M62 tai A1079 ja sen jälkeen A63 Hullin keskustaan. Etelästä tullessa seuraa A15 Humber Bridgen yli ja käänny itään, ja seuraa A63 Hullin keskustaan. Päästyäsi Hulliin, seuraa tienviittoja 'King George Dock' ja 'Ferries' satamaan.

 • Junalla

  Hullin Paragon rautatieasemalta voit matkustaa kaupunkeihin ympäri maata. Asemalta King George Dock terminaaliin kulkee bussi, joka lähtee kl 17.15. Terminaalista asemalle bussi lähtee laivan saapumisen jälkeen. Saadaksesi lisätietoa ja varataksesi junalipun, vieraile trains to Hull sivullamme.

 • Paikoitus

  Europoortiin matkustavat voivat pysäköidä ajoneuvonsa parkkihalliin. Terminaalin edestä löytyy myös 3 avointa pysäköintialuetta, joihin Zeebruggeen matkustavat voivat pysäköidä ajoneuvonsa.

 • Osoite

  King George Dock, Hedon Rd, Kingston-upon-Hull, HU9 5PS.

 • Hull majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Hull lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Hull majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Hull lauttapalvelut

Hull opas

Hull lauttasatama

1100-luvulta lähtien, Englannin koillisosassa sijaitseva Hull on toiminut monenlaisena kaupunkina. Alun pitäen kaupunki perustettiin helpottamaan puuvillan kaupankäyntiä. Englannin sisällissodan aikana kaupunki toimi sotilastukikohtana sekä Viktoriaanisella aikakuaudella valaanpyydystyskeskuksena. Se toimi aikoinaan myös Englannin tärkeimpänä teollisena satamana sijaiten oivallisella paikalla Pohjanmeren äärellä sekä Humber -joen suulla. Nykyään sataman merenkulkuala ei ole yhtä vilkasta, mutta kaupungin historia on jättänyt jälkensä sataman telakoille sekä sen mukulakivikatuiseen vanhaankaupunkiin. Kaupunki on muuntautunut vuosien saatssa kulttuurin ja modernin taiteen keskukseksi, jonka avulla kaupunki ansaitsee suurimmat tulonsa. Museum Quarter, jossa syntyi kuuluisa orjuutta vastustava William Wilberforce, on yksi maan ylpeydenaiheista. Keskustan alue on täynnä taiteen ja kulttuurin gallerioita ja teattereita. Hullin muodonmuutos teollisuuskaupungista häikäiseväksi kulttuurikeskukseksi palkittiin vuonna 2017 Iso-Britannian Kulttuurikaupunki -tittelillä. Hullin laivaterminaali sijaitsee kaupungin itäpäässä King Georgen satamassa. Tämä suuri ja moderni terminaali tarjoaa monia mukavuuksia kuten WC-tiloja, monikerroksisen parkkihallin pitkäaikaiselle pysäköinnille, avoimen odotussalin, myyntiautomaatteja purtavilla ja juomilla sekä elektronisen lähtöselvitysohjelmiston jonka avulla matkustajien sääntely sekä laivaannousu sujuu vaivattomasti. Sataman voi saavuttaa Hullin keskustasta Hendon Roadia pitkin. Reitillä kulkee myös lukuisia bussivuoroja. Kauempaa Englannista matkustavat voivat saavuttaa Hullin seuraamalla alueen suurimpia moottoriteitä kuten A15 tietä joka kulkee aikoinaan maailman suurimman Humber Bridge -riippusillan yli. Satamassa operoidaan tällä hetkellä kahta eri reittiä. P&O Ferries pyörittää molempia yhteyksiä Hullista Belgian Zeebruggeen ja Hollannin Rotterdamiin monesti viikossa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.