P&O Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

P&O Ferries

P&O Ferries on yksi Britannian suurimmista laivayhtiöistä, jonka lauttaverkko kattaa Ranskan, Belgian, Hollannin, Irlannin, Englannin ja Pohjois-Irlannin. Vuosi 2012 oli yhtiön 175. juhlavuosi.

P&O Ferriesin Doverin ja Calais'n välinen reitti useine vuoroineen on joustavin ja kätevin tapa ylittää Englannin kanaali ympäri vuoden.

Matkusta Belgiaan tai Hollantiin Zeebrugge-laivalla tai Hullista Rotterdamiin ja koe helppo, stressitön matka mantereelta Pohjois-Englantiin mahdollisimman vähäisellä ajamisella.

P&O Ferries Irish Sea palvelu vie matkustajat Dublinista Liverpooliin perinteisillä laivoilla, kun taas reitit Cairnryanista ja Troonista Larneen ovat lyhyempiä ja nopeampia yhteyksiä Skotlannin ja Pohjois-Irlannin välillä.

Palvelujen määrä P&O Ferriesin laivoilla auttaa rentoutumaan, päästämään irti velvollisuuksista, jotta saavut määränpäähän virkistyneenä ja toimintavalmiina.

Osoitteesta directferries.fi löydät P&O Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata P&O Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme P&O Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

P&O Ferries asiakasarviot

 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kanaalilautat"

  Matkustin Ranskaan ikivanhalla laivalla (Spirit of Burgundy?) mikä oli kamalaa - palasin uudemmalla laivalla jossa oli WiFi ja joka oil erinomainen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "P&O Ferries"

  Täydellinen, paljon kiitoksia!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pride of York 14-15 ja 19-20 heinäkuuta Hullista Zeebruggeen ja takaisin"

  Premier hytti oli kiva ja tilava. Koko henkilökuinta oli ystävällinen ja avulias. Palvelut olivat hyviä. Lasten viihdyke hauskaa. Erinomainen kokemus jonka toistaisin mielellään uudelleen. Pieni negatiivinen puoli oli pitkä odotus UK:n rajatarkistuksessa paluumatkalla (20.7.) mikä oli täysin eri kokemus kuin Belgian puolella (15.7.).

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.