Varaa lautta satamaan Koh Phi Phi

Koh Phi Phi (Laemtong Beach) lauttasatama kohteessa Phi Phi yhdistää sinut satamaan Phuket (Rassada Pier) maassa Phuket ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Koh Phi Phi - Phuket kestää nopeimmillaan 3 tuntia ja väliä liikennöi Andaman Wave Master.

Koh Phi Phi -satamakartta

Klikkaa karttaa

Koh Phi Phi lauttapalvelut

 • Andaman Wave Master
  • 7 lähtöä viikoittain 3 h
  • Etsi hinta

Koh Phi Phi opas

Koh Phi Phi koostuu kuudesta pienestä saaresta Thaimaassa, joista ainoastaan suurimmalla Ko Phi Phi Donilla on asutusta sekä saariryhmän ainut satama. Saaret tunnetaan myös Ko Phi Phin saaristona ja ovat tunnettuja niiden kauniista valkohiekkaisista rannoista joita reunustavat kalkkikivikalliot. Jotkut fanit saattavat tuntea saariston rannikon elokuvasta ‘The Beach’. Ei liene yllättävää, että saarien uskomattoman estetiikan ansiosta niitä kutsutaan ‘Andamaanien rannikon helmiksi’, ja niistä onkin tullut tärkeä kohde eksoottisten saarten tutkimiselle. Saarilla yöelämä on omaa laatuaan, täynnä reppumatkaajia sekä muita matkailijoita joka puolelta maailmaa. Jos siis etsit huippu hauskaa lomakohdetta, suuntaa Koh Phi Phille.
Saarista suurin Koh Phi Phi Don koostuu varsinaisesti kahdesta saaresta, jotka liittyvät yhteen kapealla maakaistaleella. Saaren satama sijaitsee Ao Ton Saissa, lähellä niemimaata; se koostuu matkamuistoliikkeistä, kahviloista sekä ravintoloista ja on melkein aina täynnä ihmisiä. Satama-alueen maisema ei ole saaren kauniimpia, joten jos etsit hyvää valokuva paikkaa, suuntaa suoraan saaren kauniille itärannikolle astuttuasi laivasta.
Satamasta matkaa laivoja Thaimaan muille saarille sekä itse mantereelle monesti päivässä. Saarten läheisyyden ansiosta matkat ovat lyhyitä ja niistä rentouttavia tekevät taivaalliset merimaisemat.

Näin pääset Koh Phi Phi lauttasatamaan

 • Koh Phi Phi Ferry Port Address

  Laemtong Beach PhiPhi Don Amphoe Mueang Krabi, Chang Wat Krabi 81000, Thailand

 • Koh Phi Phi majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Koh Phi Phi lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Koh Phi Phi majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!