Andaman Wave Master
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Andaman Wave Master

Andaman Wave Master on thaimaalainen lauttayritys, joka erikoistuu päivittäisiin retkiin ja matkoihin maan suurimmalta saarelta, Phuketista, Andamaanienmerellä sijaitseville Phi Phi-saarille.

Toimittuaan alueella vuodesta 1999 asti, Andaman Wave Master on yksi Thaimaan pitkäikäisimmistä lauttayhtiöistä. Yhtiö tarjoaa matkoja ja hotellikuljetuksia ympäri vuoden, varmistaen samalla, että matkasi etenee mahdollisimman sujuvasti.

Lyhyillä matkoilla Koh Phi Phiin matkustajat kulkevat Royal Jet Cruiser 9:llä, joka on yhtiön uusin lautta, ja yksi laivaston nopeimmista. Muilla reiteillä Andaman Wave Master käyttää suurta valikoimaa moderneja ja suuria lauttoja. Kaikki suuret lautat pystyvät kuljettamaan satoja matkustajia Thaimaan suosituimpien turistikohteiden välillä.

He toimivat lisäksi lomakohdemyyjänä, tarjoten valikoiman ylellisiä majoitustiloja Koh Phi Phillä, jossa loistavat rannat, snorklaus paikat ja ravintolat ovat aina lähettyvillä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Andaman Wave Master aikataulut sekä hinnat ja voit varata Andaman Wave Master lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Andaman Wave Master vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Andaman Wave Master routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.