Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Korcula lauttasatamaan

  • Autolla

    Korculan kaupunki sijaitsee Korculan saaren koilliskärjessä. Mantereelta tullessa ota autolautta Plocesta Trpanjiin (30 min), sitten aja Pelješacin niemimaan yli ja ota autolautta Orebicista Dominceen (15 min).

  • Bussilla

    Dubrovnikista (3 tuntia) ja Zagrebista (12 tuntia) on kerran päivässä bussi Korculaan ja Sarajevosta (8 tuntia) kerran viikossa. Korculasta on 6 lähtöä päivässä Vela Lukaan (1 tunti), mutta palvelu on rajoitettu viikonloppuisin.

  • Korcula majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Korcula lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Korcula majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Korcula lauttapalvelut

Korcula opas

Korcula opas

Korčula on Adrianmeren kuudenneksi suurin saari ja sijaitsee Kroatian kaakkoisrannikolla. Useimpien Kroatian saarten tapaan myös Korčulan ensimmäiset asukkaat olivat kreikkalaisia, jotka viidennellä vuosisadalla eaa. nimesivät saaren sen synkän ja sankkametsäisen ulkomuodon mukaan Korkyra Melainaksi ”Mustaksi Korfuksi”. Nykyään Korčula on ainutlaatuinen sekoitus kaunista luontoa, tuhansien vuosien kulttuuriperintöä ja historiaa sekä modernia turismia. Saari houkuttelee turisteja kaikkialta maailmasta lukuisilla kauniilla rannoilla ja lahdilla, ylellisillä hotelleilla ja kesähuviloilla, satavuotisilla oliivilehdoilla ja viinitarhoilla sekä antiikin kaupungeilla ja kylillä, jotka näyttävät jääneen johonkin kaukaiseen aikaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.