Varaa lautta satamaan Korcula

Lauttasatamaa Korcula, Korculan saari palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Dubrovnik & Ubli. Jopa 14 lähtöä viikoittain, Korcula satama yhdistää kohteen Korculan saari kohteisiin Kroatia.

Matka-ajat vaihtelevat siten, että nopein matka kestää 1 tunti 15 minuuttia reitillä Ubli ja pisin 2 tuntia 5 minuuttia reitillä Dubrovnik.

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Korcula hintahaullamme.

Korcula -satamakartta

Klikkaa karttaa

Korcula lauttapalvelut

 • TP Line
  • 7 lähtöä viikoittain 2 h 5 min
  • Etsi hinta
Korcula - Ubli operaattorilla TP Line
 • TP Line
  • 7 lähtöä viikoittain 1 h 15 min
  • Etsi hinta

Korcula opas

Korčula on Adrianmeren kuudenneksi suurin saari ja sijaitsee Kroatian kaakkoisrannikolla.
Useimpien Kroatian saarten tapaan myös Korčulan ensimmäiset asukkaat olivat kreikkalaisia, jotka viidennellä vuosisadalla eaa. nimesivät saaren sen synkän ja sankkametsäisen ulkomuodon mukaan Korkyra Melainaksi ”Mustaksi Korfuksi”.
Nykyään Korčula on ainutlaatuinen sekoitus kaunista luontoa, tuhansien vuosien kulttuuriperintöä ja historiaa sekä modernia turismia.
Saari houkuttelee turisteja kaikkialta maailmasta lukuisilla kauniilla rannoilla ja lahdilla, ylellisillä hotelleilla ja kesähuviloilla, satavuotisilla oliivilehdoilla ja viinitarhoilla sekä antiikin kaupungeilla ja kylillä, jotka näyttävät jääneen johonkin kaukaiseen aikaan.

Näin pääset Korcula lauttasatamaan

 • Autolla

  Korculan kaupunki sijaitsee Korculan saaren koilliskärjessä. Mantereelta tullessa ota autolautta Plocesta Trpanjiin (30 min), sitten aja Pelješacin niemimaan yli ja ota autolautta Orebicista Dominceen (15 min).

 • Bussilla

  Dubrovnikista (3 tuntia) ja Zagrebista (12 tuntia) on kerran päivässä bussi Korculaan ja Sarajevosta (8 tuntia) kerran viikossa. Korculasta on 6 lähtöä päivässä Vela Lukaan (1 tunti), mutta palvelu on rajoitettu viikonloppuisin.

 • Korcula majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Korcula lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Korcula majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!