Varaa lautta satamaan Langkawi

Langkawi (Kuah Jetty) lauttasatama kohteessa Langkawi saari yhdistää sinut satamaan Koh Lipe (Bundhaya Beach) maassa Thaimaa ja valittavanasi on jopa 12 lauttavuoroa viikossa. Matka Langkawi - Koh Lipe kestää nopeimmillaan 1 tunti 30 minuuttia ja väliä liikennöi Bundhaya Speed Boat.

Langkawi -satamakartta

Klikkaa karttaa

Langkawi lauttapalvelut

  • Bundhaya Speed Boat
    • 12 lähtöä viikoittain 1 h 30 min
    • Etsi hinta

Langkawi opas

Mitä lauttareittejä operoi Langkawin saaristossa?

Sijaiten 30 kilometrin päässä Malesian mantereesta, Langkawin saaristo koostuu 99 saaresta Andamaanienmerellä. Langkawin satamasta on vain yksi lauttayhteys Penangiin, joka on yksi Malesian isoimmista kaupungeista sen luoteisrannikolla.
Mitä aktiviteetteja Langkawi tarjoaa?
Langkawi on lomakohde turisteille, jotka etsivät aktiivista lomaa lämpimässä ilmastossa mitä ihastuttavimmissa maisemissa. Langkawi Beach on varsinkin kesäisin erityisen suosittu turistien keskuudessa, sillä tarjolla on vesiskoottereita seikkailunhaluisille, ja hieman rauhallisempia lauttaristeilyjä leppoisalle päivän vietolle. Rannasta hieman kauempana on valikoima käsityöläiskauppoja sekä edullinen ja mielenkiintoinen Kilim luonnonpuisto joka tarjoaa ohjattuja kierroksia varmistaen, ettei yksikään puiston kauneuksista jää huomaamatta.
Mitä liikennemuotoja Langkawi tarjoaa?
Itse sataman läheisyydessä ei ole paljoa nähtävää, mutta voit ottaa taksin mihin tahansa mieleeseesi kohteeseen. Taksit odottavat matkustajia jonossa aivan terminaalin ulkopuolella - taksikuskien kanssa voi myös neuvotella sopivan summan koko päivän kestävään kuljetukseen, mikä helpottaa saarella liikkumista huomattavasti varsinkin jos suunnitelmissa on monen saaren alueen tutkiminen päivän aikana.