COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bundhaya Speed Boat

Vuonna 2008 perustettu Bundhaya Speed Boat on yksi Thaimaan uusimmista operaattoreista. Se tarjoaa nopeita matkoja Malesian länsirannikon saarten välillä ja Langkawin saaristossa.

Merilaitoksen sertifoimana operaattorina Bundhaya Speed Boatin palvelun ytimenä toimivat matkustajien turvallisuus ja purjehtimisen laatu. Koska yritys on sitoutunut tarjoamaan kansainvälisesti laadukasta palvelua, sen lautat ovat Andamaanienmeren nopeimpia ja moderneimpia.

Liput lähetetään sähköpostitse, ja ne pitää tulostaa ja esittää oikean sataman tiskillä. Ystävällinen henkilökunta ohjaa sinut sitten aluksellesi ja auttaa siirtämään laukkusi lautalle, varmistaen, että matkasi on mahdollisimman stressitön. Bundhaya Speed Boattia käyttäen pääset maan parhaille snorklaussaarille helposti. Jotkut saarien väliset matkat kestävät vain 15 minuuttia.

Osoitteesta directferries.fi löydät Bundhaya Speed Boat aikataulut sekä hinnat ja voit varata Bundhaya Speed Boat lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Bundhaya Speed Boat vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Bundhaya Speed Boat kaikki reitit