Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Le Havre lauttasatamaan

 • Autolla

  Le Havre on noin 200 m Pariisista ja on yhteydessä muuhun Ranskaan Pont de Normandie -sillan kautta. Ota A29 tai A13 ja tämän jälkeen A131. Seuraa opastuksia LD Linesin 'Citadelle' terminaaliin, joka on lähellä kaupungin keskustaa.

 • Junalla

  Le Havre Gare SNCF on 1.5 km länteen Hôtel de Ville -hotellilta, on cours de la République, Gare Routièren varrella Boulevard de Strasbourgia vastapäätä. Gare SNCF linja-autoasemalta on busseja satamaan. Saadaksesi lisätietoa, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Bussilla

  Le Havren keskusta on noin 10 minuutin bussimatkan päässä satamasta. 'Centre Ville' merkityt bussit vievät keskustaan.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy sekä lyhytaikais- että pitkäaikaispaikoitusta ja kätevästi sijoitettuja paikkoja vammaisille kuljettajille. Saadaksesi lisätietoa paikoitusmahdollisuuksista, soita numeroon 0 825 304 304 tai (+)33 140 66 1717.

 • Osoite

  Terminal de la Citadelle BP 90746 F-76060 Le Havre, Ranska

 • Le Havre majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Le Havre lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Le Havre majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Le Havre lauttapalvelut

Le Havre opas

Le Havre lauttasatama

Le Havren satama koostuu kanaalimaisista laitureista jotka yhdistävät Le Havren Seine -jokeen. Le Havresta lähtee päivittäin laivoja Portsmouthin satamaan. Le Havresta pääsee A13 moottoritietä pitkin Pariisiin autolla vain kahdessa tunnissa. Satamasta löytyy upea maalauksia esittelevä taidemuseo Musee des Beauz Arts. Ajaen D940 tietä voit ihailla upeita Etretat -kallioita jotka ovat ainutlaatuisia sekä Normandian rannikon suosituimpia nähtävyyksiä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.