Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Lerwick lauttasatamaan

  • Autolla

    Lerwickin satama sijaitsee 2 km keskustasta Holmsgarth Road-kadulla Lerwickissä, Shetlannin pääkaupungissa.

  • Bussilla

    Lerwickin linja-autoasema sijaitsee noin 1 km satamasta. Shetlannin bussiliikenteen tarjoaa Shetland Islands Council ja hoitaa useat paikalliset yritykset.

  • Lerwick majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Lerwick lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Lerwick majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Lerwick lauttapalvelut

Lerwick opas

Lerwick opas

Lerwick-nimi juontuu muinais-Norjasta ja sen paikallisesta perillisestä Nornin kielestä, jota puhuttiin Shetlannissa 1800-luvun puoliväliin saakka. Ler Wich tarkoittaa mutaista lahtea. Vastaava norjankielinen nimi on Leirvik. Leir tarkoittaa savea ja vik lahtea. Lerwickin suojainen satama kaupungin sydämessä kuhisee kaikkialta Pohjanmereltä saapuvista lautoista, kalastusveneistä, öljylauttojen täydennysaluksista ja muista erikoistuneemmista aluksista, kuten laivaston ja seismisen tutkimuksen aluksia. Kesällä paikalliset huviveneet, vierailevat jahdit, risteilijät, entisöidyn Swanin tapaiset historialliset alukset ja satunnaiset purjelaivat herättävät sataman henkiin. Vanhan sataman takaa löytyy kaupungin tiivis keskusta, joka koostuu pitkästä Commercial Street -pääkadusta, josta lähtevät kapeat kadut nousevat länteen kohti myöhäisviktoriaanista uutta kaupunkia. Lerwickin viehättävä liuskekivin päällystetty Commercial Street on edelleen kaupungin selvä sydän.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.