Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Lymington lauttasatamaan

 • Autolla

  Southamptonista ja idästä tullessa joko poistu M27 J1 ja aja etelää kohti pitkin A337, tai poistu A35 ja Lyndhurstissa käänny etelään tielle A337. Bournemouthista ja lännestä tullessa seuraa A35 itään ja Christchurchista seuraa A337 itään. Lymington on noin 20 km päässä. Päästyäsi Lymingtoniin seuraa opastuksia 'Isle of Wight Ferries'. Nämä opastukset johtavat sinut suoraan terminaaleihin.

 • Junalla

  Lymington Pieriin kulkee säännöllisesti junia, joko suoraan tai vaihto Lontoossa, monista paikoista ympäri maata. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Lymington sivullamme.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy sekä lyhytaikais- että pitkäaikaispaikoitusta.

 • Osoite

  Lymington Pier, Undershore Road, Lymington, SO41 5SB

 • Lymington majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Lymington lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Lymington majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Lymington lauttapalvelut

Lymington opas

Lymington opas

Lymingtonin satama sijaitsee Hampshiren New Forestissa, Bournemouthin taajaman itäpuolella vastapäätä Wightsaaren Yarmouthia. Domesday Book -maakirjassa Lymington tunnettiin Lentunena. Keskiajalla Lymington kukoisti laivanrakennuksella. Ennen vanhaan kaupunki tunnettiin kiemurtelevan joen ja useiden laiturilta johtaneiden maanalaisten reittien mahdollistamasta salakuljetuksesta. Nykyään Lymington kaksinkertaisine vuorovesineen on purjehtijoiden paratiisi, jonka venelaiturin edustalta löytyy lukuisia ruoka- ja juomapaikkoja sekä kauppoja täynnä purjehdusvaatteita. Mukulakivikadut ja 1600-luvun rakennukset tekevät Lymingtonista ohittamattoman matkakohteen. Suuri St Thomaksen kirkko High Street -kadun yläpäässä ajoittuu 1100-luvulle. Siellä toiminut pastori Henry Francis Lyte kirjoitti monia kuuluisia hymnejä kuten Oi Herra, luoksein jää. Keskustan rakennukset ovat enimmäkseen vikotiraanisia ja yrjöjenaikaisia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.