Wightlink
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Wightlink

Wightlink Ferries, edeltäjiensä kanssa, on jo 160 vuoden ajan tarjonnut yhteyksiä Wightsaarelta Iso-Britannian satamiin ja se toimii nykyään alueen suurimpana operaattorina.

Yhtiö on varhaisista uraauurtavista päivistään lähtien tarjonnut matkoja Wightsaarelta 150 kertaa päivässä kolmella eri reitillä, joista lyhyin kestää vain 22 minuuttia.

Laivasto koostuu moderneista auto-lautoista jotka matkaavat Lymingtonista Yarmouthiin sekä Portsmouthista Fishbourneen. Yhtiön matkustaja-lautat kulkevat Portsmouth Harbour - Ryde Pier reittiä.

Wightlink on Wightsaaren pääyhteys Iso-Britannian mantereelle ja sillä kulkee vuosittain yli 4.6 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö tarjoaa saaren asukkaille helpon ja yleisen palvelun mantereelle sekä antaa miljoonille englantilaisille lomailijoille maistiaisen saarielämästä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Wightlink aikataulut sekä hinnat ja voit varata Wightlink lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Wightlink vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.