COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Wightlink

Wightlink Ferries, edeltäjiensä kanssa, on jo 160 vuoden ajan tarjonnut yhteyksiä Wightsaarelta Iso-Britannian satamiin ja se toimii nykyään alueen suurimpana operaattorina.

Yhtiö on varhaisista uraauurtavista päivistään lähtien tarjonnut matkoja Wightsaarelta 150 kertaa päivässä kolmella eri reitillä, joista lyhyin kestää vain 22 minuuttia.

Laivasto koostuu moderneista auto-lautoista jotka matkaavat Lymingtonista Yarmouthiin sekä Portsmouthista Fishbourneen. Yhtiön matkustaja-lautat kulkevat Portsmouth Harbour - Ryde Pier reittiä.

Wightlink on Wightsaaren pääyhteys Iso-Britannian mantereelle ja sillä kulkee vuosittain yli 4.6 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö tarjoaa saaren asukkaille helpon ja yleisen palvelun mantereelle sekä antaa miljoonille englantilaisille lomailijoille maistiaisen saarielämästä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Wightlink aikataulut sekä hinnat ja voit varata Wightlink lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Wightlink vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Wightlink reitit ja satamat

Operaattorin Wightlink kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit