Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Newcastle lauttasatamaan

 • Autolla

  Lännestä tullessa seuraa opastuksia Newcastleen ja päästyäsi kaupunkiin ota A1058 rannikkoa kohti. Seuraa opastuksia 'Ferries & North Sea', jotka johtavat sinut Royal Quays -satamaan. Pohjoisesta ja etelästä tullessa seuraa A19 Tyne-tunnelin liikenneympyrään, joka on Tyne-joen pohjoispuolella. Tämän jälkeen seuraa opastuksia 'Ferries & North Sea', jotka johtavat sinut Royal Quays -satamaan.

 • Junalla

  Newcastle Central -keskusrautatieasemalta on hyvät yhteydet muualle Iso-Britanniaan. Asemalta on myös bussipalvelu lauttaterminaaliin. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Newcastle Central tai trains to Newcastle sivuillamme.

 • Paikoitus

  Pääterminaalin ulkopuolelta löytyy lyhytaikais- ja pitkäaikaismajoitusta. Arvioitu päivittäinen hinta on £5 per auto ja £3 per moottoripyörä. Newcastlen sataman parkkitalo aukeaa 2 tuntia ennen lähtöä.

 • Osoite

  DFDS Seaways International Passenger Terminal, Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE

 • Newcastle majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Newcastle lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Newcastle majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Newcastle lauttapalvelut

Newcastle opas

Newcastle opas

Ensisilmäyksellä Newcastle saattaa vaikuttaa vain yhdeltä pohjoisenglantilaiselta teollisuustaajamalta muiden joukossa, mutta Tyne-joen penkoilla on ollut asutusta jo melkein kahden vuosituhannen ajan, minkä takia kaupungissa onkin enemmän nähtävää kuin monissa sen kilpailijoissa. Ensimmäisenä sillan joen yli rakensivat roomalaiset ja ”uusi linna”, johon kaupungin nimi viittaa, ilmestyi jo vuonna 1080. 1600-luvulla alueellinen hiilimonopoli toi Newcastleen valtaa ja vaurautta sekä uuden teollisuudenalan laivanrakennuksen muodossa. Yhteen aikaan neljännes maailman laivoista rakennettiin täällä ja niin ensimmäinen höyryveturi kuin höyryturbiinikin rakennettiin Newcastlen tehtaissa. 1800-luvun kukoistuskaudellaan Newcastlen insinöörit ja rakennusmiehet loivat kaupunkiin eleganssin, joka on säilynyt viimeaikojen kehityksen tuholta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.