Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Nizza lauttasatamaan

 • Autolla

  Nizzan satama sijaitsee Nizzan lounaisosassa Cannesin ja Monacon välillä Ranskan Rivieralla. Satamaan on helppo päästä Cannesista ja muista Ranskan suurkaupungeista A8 kautta tai Italiasta A8/A10 kautta.

 • Junalla

  Nizzasta pääset junalla useimpiin suuriin kaupunkeihin ympäri Ranskaa. Satamaa lähimmät rautatieasemat ovat Nice Ville ja Nice Riquier. Saadaksesi lisätietoa junista Ranskassa, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Osoite

  Gare Maritime, Port de Commerce - 06300 Nizza

 • Nizza majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Nizza lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Nizza majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Nizza lauttapalvelut

Nizza opas

Mitä tehtävää Nizza tarjoaa?

Yksi ehdottomasti suosituimmista kohteista Nizzassa on Promenade des Anglais -rantakatu jota koristaa palmut ja pergolat. Etenkin helteisinä päivinä ja sunnuntaisin rantakatu täyttyy lapsiperheistä, koirien ulkoiluttajista, skeittaajista ja lenkkeilijöistä jotka saapuvat nauttimaan ihanasta rantapäivästä. Vieux Nice eli vanhakaupunki on erittäin suosittu idyllinen ranskalaiskylä joka on täynnä vilskettä aamusta iltaan. Siellä voit nauttia ranskalaisesta ruoasta barokkityylisessä välimeren tunnelmassa. Taiteen ystäville Musée Matisse on ehdoton vierailukohde joka esittelee Henri Matissen taidetta. Cimiez Hill luostari on kaunis osa ranskalaista arkkitehtuuria, ja sen pihan hautausmaalle on haudattu Henri Matissen. Erittäin näyttävä ja ehdottomasti näkemisen arvoinen on Nizzan venäläinen ortodoksinen katedraali. Katedraaliin pääsee sisälle 10 eurolla

Miten Nizzassa pääsee kulkemaan?

Nizzassa on erinomainen tarjonta julkista liikennettä. Tarjolla on vuokrattavia pyöriä, autoja, city-pyöriä sekä vuokra-autoja. Vaihtoehtoisesti voit myös matkustaa säännöllisesti kulkevilla busseilla tai hypätä taksiin tai junaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.