Corsica Ferries

Yleisimmin Corsica Ferriesinä tunnettu Corsica Sardinia Ferries tarjoaa saarien välisten reittien lisäksi yhteyksiä Ranskasta ja Italiasta Korsikaan, Sardiniaan ja Elbaan.

Pascal P. Lota perusti yhtiön 60-luvun lopulla Corsica Express-nimisellä laivalla, kulkien Korsikan ja Italian välillä. Yli 40-vuotisen olemassaolonsa aikana Corsica Ferriesistä on tullut johtava yksityisomisteinen lauttayhtiö Korsikan ja Sardinian välisillä ylityksillä. Yhtiön filosofia perustuu turvallisten ja edullisten ylitysten tarjoamiseen. Laivalle on toivotettu tervetulleiksi vuosien varrella yli kolme miljoonaa matkustajaa, joista noin kaksi kolmasosaa matkusti Korsikaan.

Kaikki Corsica Ferriesin ravintolat ovat kuuluisan Chaîne des Rotisseursin jäseniä - takuu korkealaatuisesta kansainvälisestä ruoasta ja kokkien ammattimaisuudesta. Corsica Sardinia Ferries tarjoaa päivittäin jopa 15 lähtöä Corsicaan ja Sardiniaan ja 7 lähtöä Toscanan saaristoon Elba-saarelle.

Tarkastele Corsica Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Corsica Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Corsica Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Corsica Ferries kaikki reitit

Corsica Ferries asiakasarviot

 • "EI PARAS"

  En ollut oikein tyytyväinen hyttiin, sillä jouduin nukkumaan yläsängyssä. Se oli todella klaustrofobista ja hankalaa päästä ylös ja alas. Kylpyhuoneen tilat olivat OK. Saapuminen oli kamalaa, emme saaneet mitään ohjeita tai neuvoja minne mennä. Ei takseja.

  'Trish Friend' matkusti operaattorilla Corsica Ferries aluksella Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mainio"

  Minulla ja miehelläni oli loistava lauttamatka Korsikalta Livornoon. Tämän tyyppisen matkustamisen prosessit olivat helppoja ja tervetulleita.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Corsica Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Neljän tunnin lepo"

  Pidin takakannesta jossa oli uima-allas, auringonottotuoleja ja baari - siellä tunnet olevasi lomalla.

  'Mariusz' matkusti operaattorilla Corsica Ferries aluksella Mega Express Two/Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Bastasta Nizzaan"

  Lautta oli tunnin myöhässä saapuessaan Bastiaan mistä syystä lähtöaika oli myös väärä. Tämä ei ollut haitaksi meillä sillä emme matkustaneet tiukalla aikataululla, mutta saattoi harmittaa muita matkustajia. Selkeä ylitys ilman sen suurempia tapahtumia. Ruoan laatu oli odella hyvä aamupalalla ja lounaalla. Aurinkokansi uima-altaan vieressä oli myös todella nautittava.

  'James' matkusti operaattorilla Corsica Ferries aluksella Mega Express Five

  Lue lisää Näytä vähemmän