Corsica Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Corsica Ferries

Yleisimmin Corsica Ferriesinä tunnettu Corsica Sardinia Ferries tarjoaa saarien välisten reittien lisäksi yhteyksiä Ranskasta ja Italiasta Korsikaan, Sardiniaan ja Elbaan.

Pascal P. Lota perusti yhtiön 60-luvun lopulla Corsica Express-nimisellä laivalla, kulkien Korsikan ja Italian välillä. Yli 40-vuotisen olemassaolonsa aikana Corsica Ferriesistä on tullut johtava yksityisomisteinen lauttayhtiö Korsikan ja Sardinian välisillä ylityksillä. Yhtiön filosofia perustuu turvallisten ja edullisten ylitysten tarjoamiseen. Laivalle on toivotettu tervetulleiksi vuosien varrella yli kolme miljoonaa matkustajaa, joista noin kaksi kolmasosaa matkusti Korsikaan.

Kaikki Corsica Ferriesin ravintolat ovat kuuluisan Chaîne des Rotisseursin jäseniä - takuu korkealaatuisesta kansainvälisestä ruoasta ja kokkien ammattimaisuudesta. Corsica Sardinia Ferries tarjoaa päivittäin jopa 15 lähtöä Corsicaan ja Sardiniaan ja 7 lähtöä Toscanan saaristoon Elba-saarelle.

Tarkastele Corsica Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Corsica Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Corsica Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Corsica Ferries kaikki reitit

Corsica Ferries routes and ports

Corsica Ferries asiakasarviot

 • "laivamatka"

  Laivan lähdön myöhhästymissestä nizasta olisi pitänyt informokda paremmin

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä tapa matkustaa"

  Kaikki toimi loistavasti. Ruoka oli hyvää ja laivalla oli siistiä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ferry trip from Nice to Calvi"

  Our family enjoyed the voyage from Nizza to Calvi. The ferry was not too crowded and everything worked well.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Toulon - Ajaccio"

  Liput oli helppo ostaa netistä. Laiva oli siisti henkilökunta ystävällistä ja hytti mukava. Ainut miinus oli, että Toulonen satamassa oli erittäin vaikea löytää paikkaa mistä laivaan pääsee, viitoitukset puuttuivat täysin.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.