Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Palau lauttasatamaan

  • Palau majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Palau lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Palau majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Palau lauttapalvelut

Palau opas

Palau opas

Palau on suuri turistikaupunki Sardinian rannikon pohjoisimmassa kärjessä La Maddalenan saariston edustalla. Kesäisin kaiken kokoisista ja mallisista veneistä kuhiseva turistivenesatama sijaitsee Palaun laivoille varatun eteläpuolella. Viime vuosina kaupunki on kasvanut huomattavasti ja rannikolle on kohonnut huviloiden ja kerrostalojen rykelmiä. Nykyään kaupunki on itsehallintoalue, joka on menestynyt huikeasti kansainvälisen turismin saralla. Luonnon kauniisti muokkaamine rantaviivoineen Palau on yksi parhaista paikoista purjehtimiseen ja purjelautailuun. Viime vuosisadan loppua kohden aluetta alkoivat asuttaa kalastajat ja maanviljelijät.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.