Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Plymouth lauttasatamaan

 • Autolla

  Ota M5 Exeteriin ja sitten A38, joka johtaa suoraan Plymouthiin. Kun tulet Plymouthiin, ota A374 ja seuraa opastuksia kaupungin keskustaan. Kun lähestyt keskustaa, tulet huomaamaan opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Lontoon Paddington-asemalta kulkee säännöllisesti junia Plymouthiin. Matkan kesto on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Plymouthin rautatieasema sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja satama on noin 5 minuutin taksimatkan päässä. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Plymouth sivullamme.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy paikoitusta.

 • Osoite

  Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW

 • Plymouth majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Plymouth lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Plymouth majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Plymouth lauttapalvelut

Plymouth opas

Plymouth opas

Plymouth on kaupunki Lounais-Englannissa perinteikkäässä Devonin kreivikunnassa. Se sijaitsee Plym- ja Tamar-jokien suulla maailman suurimpiin lukeutuvan luonnonsataman Plymouth-salmen päässä. Kaupungilla on rikas merellinen menneisyys ja se oli kerran yksi Britannian tärkeimmistä kuninkaallisista laivastotukikohdista, mikä teki kaupungista Luftwaffenin ykköskohteen toisessa maailmansodassa. Telakoiden ja kaupungin keskustan tuhouduttua pommituksissa 1941, Plymouth rakennettiin uudelleen arkkitehti Patrick Abercrombien johdolla ja se on nykyään yksi Britannian harvoista jäljellä olevista korjaus- ja huoltotukikohdista ja suurin laivastotukikohta Länsi-Euroopassa. Kaupungin tärkeitä kohteita ovat muunmuassa Royal Citadel -linnake, Devonportin telakka ja The Barbican, mistä Mayflower-laivan puritaanit lähtivät kohti uutta maailmaa vuonna 1620.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.