Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Pozzallo lauttasatamaan

 • Autolla

  Cataniasta tullessa ota moottoritie SS 115 Syrakusaa kohti (S.S. 115) viimeiseen erkanemiskaistaan (Cassibile). Tämän jälkeen seuraa opastuksia kohti Avolaa, Notoa, Rosolinia ja Ispicaa. Ispican kaupungin liikenneympyrästä jatka Pozzallon suuntaan. Tie Pozzallon satamaan on hyvin viitoitettu Ispicasta.

 • Junalla

  Rautatieasema sijaitsee Via Giuseppe Mazzini -kadun päässä, noin 10 minuutin päässä Piazza della Rimenbranza -aukiolta ja 40 minuutin kävelymatkan päässä satamasta. Piazza della Rimenbranza -aukiolla Corso Vittorio Ventossa on bussipysäkki.

 • Osoite

  Via Studi 80, 97016 Pozzallo, Sisilia, Italia

 • Pozzallo majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Pozzallo lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Pozzallo majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Pozzallo lauttapalvelut

Pozzallo opas

Pozzallo opas

Pozzallo on kaupunki Sisilian etelälaidalla. Sieltä löytyy kauniita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja mukavia ravintoloita.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.