Virtu Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Virtu Ferries

Virtu Ferries on Maltan johtava laivayhtiö joka tekee säännöllisiä matkoja Sisilian Cataniaan ja Pozzalloon sekä Maltan pääkaupunkiin Vallettaan.

Yhtiön omistaa monialayritys Virtu Holdings joka perustettiin vuonna 1945. Virtu Ferries otettiin sen toiminimiin vuonna 1988. Pian toisen maailmansodan jälkeen Virtu Holdings sai vastuun puhdistaa Maltan satama siellä lojuvista uponneista aluksista ja hylätyistä laivoista. Nykyään Virtu Ferries erikoistuu nopeisiin ja luotettaviin matkoihin Sisilian ja Maltan kaupunkien välillä, joista nopein kestää tunnin ja 45 minuuttia.

Vuonna 1989 yhtiön ensimmäinen 35 metrin pituinen Norjassa rakennettu laiva San Frangisk asetettiin palvelukseen. Sitä seurasi pian neljä uutta huipputekniikan laivaa. Toiseksi laivaksi rakennettiin vuonna 2001 San Gwann ja muutaman vuoden kuluttua kaksi suurempaa lukuisia matkustajia ja ajoneuvoja kantavaa laivaa, Jean de la Valette sekä Maria Dolores, otettiin käyttöön.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Virtu Ferriesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.