Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Pozzuoli lauttasatamaan

  • Pozzuoli majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Pozzuoli lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Pozzuoli majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Pozzuoli lauttapalvelut

Pozzuoli opas

Pozzuoli opas

Pozzuoli on kaupunki Napolin maakunnassa Italian Campaniassa. Se on Phlegrean niemen suurin kaupunki. Pozzuoli perustettiin 530 eaa. Silloin se tunnettiin tärkeänä kauppa- ja sotilassatamana ja se on yhä edelleen vilkas pikkusatama. Tämä on kaunis osa Etelä-Italiaa, jossa historian ja arkeologian runsaus on käden ulottuvilla. Pozzuolin maisemat ovat upeat hiekkarantoineen, kauniine järvineen ja mahtavine kävelyreitteineen. Kaupunki sijaitsee Campi Flegrein tuliperäisellä alueella, joten se on kärsinyt pitkään tuliperäisestä toiminnasta ja maanjäristyksistä. Elokuusta 1982 joulukuuhun 1984 kaupunki koki satoja järistyksiä ja aktiivisuutta, mikä kulminoitui elokuun 4. 1983, jolloin 8 000 rakennusta kaupungin keskustassa vaurioitui ja 36 000 ihmistä lähti evakkoon, useat pysyvästi. Tapahtumat nostivat merenpohjaa 1,8 metriä ja tekivät lahdesta suurille aluksille liian matalan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.