Varaa lautta satamaan Puttgarden

Puttgarden lauttasatama kohteessa Saksa yhdistää sinut satamaan Rödby maassa Tanska ja valittavanasi on jopa 47 lauttavuoroa päivässä. Matka Puttgarden - Rödby kestää nopeimmillaan 45 minuuttia ja väliä liikennöi Scandlines.

Puttgarden -satamakartta

Klikkaa karttaa

Puttgarden lauttapalvelut

 • Scandlines
  • 47 lähtöä päivittäin 45 min
  • Etsi hinta

Puttgarden opas

Puttgarden on pieni kylä Saksan koillisrannikolla sijaitsevalla Fehmarnin saarella joka naapuroi Fehmarnin Belt-salmea. Satamaa käytetään useimmiten yhteytenä Tanskan etelärannikolla sijaitsevaan Rodbyyn, jolle pääsee 45 minuutissa.

Puttgarden on tyypillinen satamakylä; sen vesirajaa koristavat mitä viehättävimmät vanhanaikaiset värikkäät mökit ja sen asuinalueet uppoutuvat vehreisiin alueisiin. Sataman ulkopuolella aktiviteetit vähenevät. Siellä paikalliset kahvittelevat kahviloissa ja pariskunnat nauttivat mukavista kävelyretkistä kylän uneliailla kaduilla. Vierailijoille kaupungista löytyy vain lyhytaikaisia yöpymispaikkoja, sillä satamaa käytetään usein vain pysähdyspaikkana matkalla toisiin kohteisiin; Nähtävyydet ovat vähäisiä ja hotelleja on vain muutama, joten Puttgarden ei sovi pitkäaikaiseen viipymiseen.
Ruokailupaikkoja löytyy ripoteltuina ympäri kylää siltä varalta, että nälkä yllättää ennen lähtöä; suurin osa niistä tarjoaa saksalaisia ruokalajeja kuten makkaraa sekä valikoiman lihatuotteita. Kodikkaista kaduista ja lämpimästä ilmapiiristä vielä paremman tekevät ystävälliset paikalliset, jotka tarvittaessa auttavat ja opastavat sinua mieluisasti.

Näin pääset Puttgarden lauttasatamaan

 • Autolla

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Osoite

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Puttgarden majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Puttgarden lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Puttgarden majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!