Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3375 reitillä ja 692 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Saksa

Vaikka olisitkin vain ohikulkumatkalla, suurimpana Keski-Euroopan maana, Saksa tarjoaa runsaasti nähtävää huippumoderneilla ja tyylikkäillä kaupungeillaan sekä ylväillä Alppeja rajaavilla eteläisillä alueillaan.

Mitä ajanvietettä Saksa tarjoaa?

Kauniit, eloisat kaupungit tarjoavat kaiken mitä Saksalta voi odottaa, kun taas maan syrjäisemmiltä alueilta löytyy valloittavia maisemia ja useita UNESCOn maailmanperintökohteita sekä koskematonta luontoa jota tutkia.

Sijaiten itämerellä, Saksa tarjoaa Skandinaviasta, Venäjältä ja Itä-Euroopasta saapuville laivoille oivallisen portin Eurooppaan. Satamista suosituimmat ovat Kiel, Rostock sekä Travemunde joihin laivoja saapuu Ruotsista, Tanskasta, Suomesta, Liettuasta, Latviasta ja Norjasta.

Ruotsista pääsee myös Sassnitzin satamaan josta on yhteydet Bornholmille. Venäjältä matkustavat saapuvat Lubeckiin.

Saksan lyhyintä, nopeinta ja suosituinta 19 kilometrin reittiä operoidaan Fehrmannin saarella sijaitsevan Puttgardenin ja Tanskan Lollandissa sijaitsevan Rødbyn välillä. Matka kestää vain vajaat 45 minuuttia ja yhteyksiä on tarjolla kahdesti tunnissa.

Saksaan matkustavat voivat myös vaihtoehtoisesti matkata Puolan läpi. Jos muista maista matkustaminen on hankalampaa, Puola voi tarjota vaihtoehtoisia reittejä sekä aikatauluja ja sen laivat päätyvät samoihin suosittuihin satamiin.

Jos suunnittelet lähteväsi Englannista, Saksaan on matkustettava Ranskan, Hollannin tai Belgian läpi autolla, sillä Saksan ja Englannin välinen entinen suora yhteys Harwickistä Cuxhaveniin lakkautettiin muutama vuosi sitten.

Miten Saksassa voi matkustaa?

Oli Saksa sitten määränpääsi tai olit sitten vain ohiajo matkalla, Saksan kaupungit ja kylät yhdistyvät jämäkällä infrastruktuurilla ja tarjoavat monia vaihtoehtoisia yhteyksiä matkasi jatkumiselle. Saksan moottoritiet kattavat 12,000 kilometriä ja ovat maailman tiheimpien sekä pisimpien moottoriteiden joukossa.

Jos et matkusta autolla, Saksa kattaa modernin ja laajan rautatieverkoston joka on erittäin tehokas niin paikallisille kuin turisteillekin jotka suunnittelevat matkoja muihin Euroopan maihin.

Milloin on paras aika varata laivamatka Saksaan?

Kuten useimmissa maissa, suurkaupungit vilkastuvat varsinkin kesäkausina, joten oivallisimmat ja rauhallisimmat ajat matkustaa Saksaan ovat kesän huippukausien ulkopuolella.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Finnlines
  • Etsi hinta
 • TT Line
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • Etsi hinta
 • Scandlines
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Saksa