Varaa lautta satamaan Rethymno

Rethymno lauttasatama kohteessa Kreeta yhdistää sinut satamaan Thira (Santorini) maassa Kykladit ja valittavanasi on jopa 2 lauttavuoroa viikossa. Matka Rethymno - Thira kestää nopeimmillaan 2 tuntia 20 minuuttia ja väliä liikennöi SeaJets.

Rethymno -satamakartta

Klikkaa karttaa

Rethymno lauttapalvelut

Rethymno - Thira operaattorilla SeaJets
  • SeaJets
    • 2 lähtöä viikoittain 2 h 20 min
    • Etsi hinta

Rethymno opas

Rethymno on pienehkö kaupunki Kreetan pohjoisrannikolla Kreikan mantereen eteläpuolella. Satamaa käytetään yhteyksiin Kreetalle ja Kykladien saarille Thiraan, jonne matka kestää 2 tuntia 15 minuuttia.

Mitä Rethymnossa voi tehdä?

Rethymno on häpeilemättömästi kreikkalainen saari sen pitkillä hiekkarannoilla, maalauksellisella vanhallakaupungilla sekä kauniilla vuorenrinteillä. Kreikasta löytyy lomakohteita loputtomiin, mutta monet niistä eivät ole yhtä puoleensavetäviä kuin Rethymno; henkeäsalpaava muinainen arkkitehtuuri koreilee keskustassa kun samalla kultaiset hiekkarannat ja kristallinkirkas meri muistuttaa sinua siitä, että olet saarella. Vanhakaupunki on saaren kohokohta - se on pystynyt säilyttämään yksinkertaiset arvonsa modernin turismin keskellä sekä tietyn nimettömyyden sen uskonnollisilla rakennuksilla ja viehättävillä kaduilla jotka piileskelevät ruuhkaisien katujen lomassa.
Rethymnon historiallisen kulttuurin runsaus saattaa antaa vaikutelman siitä, että kaupunki on suunniteltu vain ja ainoastaan historiaintoilijoille. Vaikka tämä oli ennen totta, sen uusi yliopisto on tuonut mukanaan eloisia ravintola baareja, yökerhoja ja hurmaavia ravintoloita. Pitkän ja väsyttävän illanvieton jälkeen voit rentoutua auringonpaisteesta ja kirkkaasta merestä ylellisillä rannoilla. Rantabaarit rajaavat rannikkoa tarjoten herkullista ruokaa ja mitä raikkaimpia virvokkeita.


Mitä liikennemuotoja Rethymno tarjoaa?

Saarella operoiva bussiliikenne on suosittu ja luotettava. Busseista löytyy ilmastointi kesäkuukausina. Tarjolla on myös vuokra-auto yhtiöitä nopeaan ja kätevään matkustukseen sekä valmiina oleva taksipalvelu.