Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Rethymno lauttasatamaan

  • Rethymno majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Rethymno lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rethymno majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Rethymno lauttapalvelut

Rethymno opas

Mitä Rethymnossa voi tehdä?

Rethymno on häpeilemättömästi kreikkalainen saari sen pitkillä hiekkarannoilla, maalauksellisella vanhallakaupungilla sekä kauniilla vuorenrinteillä. Kreikasta löytyy lomakohteita loputtomiin, mutta monet niistä eivät ole yhtä puoleensavetäviä kuin Rethymno; henkeäsalpaava muinainen arkkitehtuuri koreilee keskustassa kun samalla kultaiset hiekkarannat ja kristallinkirkas meri muistuttaa sinua siitä, että olet saarella. Vanhakaupunki on saaren kohokohta - se on pystynyt säilyttämään yksinkertaiset arvonsa modernin turismin keskellä sekä tietyn nimettömyyden sen uskonnollisilla rakennuksilla ja viehättävillä kaduilla jotka piileskelevät ruuhkaisien katujen lomassa. Rethymnon historiallisen kulttuurin runsaus saattaa antaa vaikutelman siitä, että kaupunki on suunniteltu vain ja ainoastaan historiaintoilijoille. Vaikka tämä oli ennen totta, sen uusi yliopisto on tuonut mukanaan eloisia ravintola baareja, yökerhoja ja hurmaavia ravintoloita. Pitkän ja väsyttävän illanvieton jälkeen voit rentoutua auringonpaisteesta ja kirkkaasta merestä ylellisillä rannoilla. Rantabaarit rajaavat rannikkoa tarjoten herkullista ruokaa ja mitä raikkaimpia virvokkeita.

Mitä liikennemuotoja Rethymno tarjoaa?

Saarella operoiva bussiliikenne on suosittu ja luotettava. Busseista löytyy ilmastointi kesäkuukausina. Tarjolla on myös vuokra-auto yhtiöitä nopeaan ja kätevään matkustukseen sekä valmiina oleva taksipalvelu.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.