Varaa lautta satamaan Rödby

Rödby lauttasatama kohteessa Tanska yhdistää sinut satamaan Puttgarden maassa Saksa ja valittavanasi on jopa 47 lauttavuoroa päivässä. Matka Rödby - Puttgarden kestää nopeimmillaan 45 minuuttia ja väliä liikennöi Scandlines.

Rödby -satamakartta

Klikkaa karttaa

Rödby lauttapalvelut

 • Scandlines
  • 47 lähtöä päivittäin 45 min
  • Etsi hinta

Rödby opas

Rodby on pieni kaupunki Tanskan etelärannikolla Lollandin seudulla. Sataman ainut lauttayhteys on Saksan pohjoisrannikolle Puttgardeniin, jonne matka kestää noin 45 minuuttia.
Mitä ajanvietettä Rodby tarjoaa?
Jos Pohjanmeri ei viihdytä tarpeeksi, Tanskan suosituin vesipuisto on vain muutaman minuutin päässä satamasta. Monet lapsiperheet varaavatkin yhden lisäpäivän puiston tutkimiselle. Siellä on lukuisia laitteita sekä riemukas ilmapiiri, jonka takia vesipuisto on äärimmäisen suosittu. Kaupungista löytyy kuitenkin muutakin nähtävää; eloisat kahvilat reunustavat kaupungin katuja ja ravintolat tarjoilevat perinteistä tanskalaista ruokaa. Kesäisin Rodby herää eloon ja muuttuu mitä värikkäimmäksi ja energisimmäksi kaupungiksi. Vehreä ympäristö sekä kuvankaunis venesatama tarjoavat oivallisen paikan ajanvietteelle. Jos olet kiinnostunut kaupungin historiasta, suuntaa Amber Museolle joka tarjoaa mielenkiintoista tietoa kaupungin menneisyydestä. Matkasi loppusuoralla sataman mukavuuksiin kuuluu muutamia kauppoja, joista voit ostaa purtavaa ja virvokkeita ennen matkaasi.
Mitä liikennemuotoja Rodby tarjoaa?
Kaupungin pienuus sekä suotava sää ja ympäristö sallivat mukavia kävelyretkiä pitkin katuja, mutta vaihtoehtoisesti kaupunki tarjoaa nopeita ja tehokkaita takseja.

Näin pääset Rödby lauttasatamaan

 • Autolla

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Junalla

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Bussilla

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Osoite

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Rödby majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Rödby lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rödby majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!