Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Rödby lauttasatamaan

 • Autolla

  Seuraa E47/E45 Rödbyä kohti. Poistu moottoritieltä erkanemiskaistaa 50 ja seuraa opastuksia Rödbyyn. Kun saavut kaupunkiin, seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Junia Kööpenhaminaan kulkee noin kahden tunnin välein suurimmman osan päivästä (matkan kesto 2-2½ tuntia). Monet junista ovat Eurocity-junia, jotka kulkevat myös Hampuriin Saksassa.

 • Bussilla

  Voit ottaa bussin nro. 23 Mariboon.

 • Osoite

  Færgestationsvej 5. 4970 Rødby, Tanska

 • Rödby majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Rödby lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rödby majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Rödby lauttapalvelut

Rödby opas

Rödby opas

Rødby sijaitsee etelätanskalaisella Lollandin saarella. Tanskan eteläsimpiin kuuluvan kaupungin nousun avaintekijä oli suora yhteys Itämereen. Koska meri oli kuljetustavoista tärkein, tuli Itämerestä kaupan keskus, jolloin asutuksen kehittyminen Lollandin kaakkoisreunalle oli luonnollista. Oli myös järkevää perustaa kaupunki lähelle 1200-luvun Aalholmin linnaa. Linnan muurit tarjosivat kaivattua suojaa vendien lähtiessä ryöstöretkilleen. Metsämaan läheisyys on osa Rødbyn viehätystä. Täältä on vain lyhyt matka villin luonnon ja itämerelle ulottuvien metsien luokse.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.