Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Sassnitz lauttasatamaan

 • Autolla

  Berliinistä ota A19-moottoritie ja poistumiskaista Rostock-Ost. Tämän jälkeen seuraa B105-tietä Stralsundiin ja jatka B96-tietä Sassnitziin/Mukraniin Rügenin saarella.

 • Bussilla

  Sassnitzin linja-autoasemalta kulkee säännöllisesti bussi Sassnitzin lauttaterminaaliin.

 • Osoite

  Fährhafen Sassnitz, 18546 Mukran, Saksa

 • Sassnitz majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Sassnitz lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Sassnitz majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Sassnitz lauttapalvelut

Sassnitz opas

Sassnitz opas

Sassnitz on kaupunki Jasmundin niemimaalla Rügenin saarella Saksan Mecklenburg-Etu -Pommerin osavaltiossa. ”Rügenissä vierailu tarkoittaa Sassnitzissa vierailua” sanoi kirjailija Fontane Effie Briestilleen. Sassnitz olikin Rügenin ensimmäinen merenrantalomakohde. Kaupungilla on 1444 kilometriä pitkä satamamuuri, joka on Euroopan pisin. Se luo matkustajalaivojen, urheiluveneiden ja pienten kalastusalusten satamalle tiettyä pysyvyyden tunnetta. Kaupunki rajoittuu Jasmundin kansallispuistoon ja sen pittoreskeihin Königsstuhlin liitukivijyrkänteisiin. Säännöllisen lauttaliikenteen lisäksi rahtiliikenteen määrä on ollut viime vuosina jatkuvassa kasvussa. Tästä saa kiittää pääasiassa sataman suotuisia merioloja, kuten syviä vesiä, jokimatkojen sekä pilottien ja maksujen puutetta. Satama on vahvistanut houkuttelevuuttaan hankkimalla moderneimman transitoliikennekaluston, joka takaa satamapalvelujen täydellisen tehokkuuden.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.