Varaa lautta satamaan Sassnitz

Sassnitz lauttasatama kohteessa Saksa yhdistää sinut satamaan Trelleborg maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 14 lauttavuoroa viikossa. Matka Sassnitz - Trelleborg kestää nopeimmillaan 4 tuntia ja väliä liikennöi Stena Line.

Sassnitz -satamakartta

Klikkaa karttaa

Sassnitz lauttavaihtoehdot

Sassnitz lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h
  • Etsi hinta

Sassnitz opas

Sassnitz on kaupunki Jasmundin niemimaalla Rügenin saarella Saksan Mecklenburg-Etu -Pommerin osavaltiossa. ”Rügenissä vierailu tarkoittaa Sassnitzissa vierailua” sanoi kirjailija Fontane Effie Briestilleen. Sassnitz olikin Rügenin ensimmäinen merenrantalomakohde. Kaupungilla on 1444 kilometriä pitkä satamamuuri, joka on Euroopan pisin. Se luo matkustajalaivojen, urheiluveneiden ja pienten kalastusalusten satamalle tiettyä pysyvyyden tunnetta. Kaupunki rajoittuu Jasmundin kansallispuistoon ja sen pittoreskeihin Königsstuhlin liitukivijyrkänteisiin. Säännöllisen lauttaliikenteen lisäksi rahtiliikenteen määrä on ollut viime vuosina jatkuvassa kasvussa. Tästä saa kiittää pääasiassa sataman suotuisia merioloja, kuten syviä vesiä, jokimatkojen sekä pilottien ja maksujen puutetta. Satama on vahvistanut houkuttelevuuttaan hankkimalla moderneimman transitoliikennekaluston, joka takaa satamapalvelujen täydellisen tehokkuuden.

Näin pääset Sassnitz lauttasatamaan

 • Autolla

  Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz

 • Bussilla

  Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz

 • Osoite

  Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz

 • Sassnitz majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Sassnitz lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Sassnitz majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!