Caen

Näin varaat lautan satamaan Caen

Direct Ferriesin avulla voit löytää Lautta satamaan Caen, sekä vertailla nopeasti ja helposti lauttoja maahan Ranska toisten ylitysten tai naapurimaiden kanssa, jotta voit varata parhaan mahdollisen ylityksen.

Käyttämällä hintahakuamme voit tarkistaa Caen -lauttojen aikatauluja, hintoja ja saatavuutta, tai vertailla määränpäätäsi vaihtoehtoisiin satamiin, ei vain maassa Ranska, vaan myös muissa maissa.

Sinun tarvitsee vain valita lähtösatama lautoille satamaan Caen, valita matkustajien määrä ja painaa ”etsi”!

Lautat satamaan Caen

Klikkaa karttaa

Caen lauttapalvelut

 • Brittany Ferries Portsmouth - Caen
  • 3 lähtöä päivittäin 5 h 45 min
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Caen arvostelut

 • "Portsmouthista Caeniin Brittany Ferriesillä"

  Vuosien takainen edellinen lauttakokemus (lyhyt kanaalin ylitys) vakuutti minut käyttämään tunnelia, mutta viimeaikainen kokemukseni muutti mieleni. Lautta oli siisti, tilava eikä ylikuormitettu. Henkilökunta oli tehokas ja avulias, ja etenkin ruokapalvelut olivat hyvänlaatuisia eivätkä ylihinnoiteltuja.

  'John Hawkins' matkusti Lautta satamaan Caen operaattorilla Brittany Ferries aluksella Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viimeinen ylitys Portsmouthista Caeniin"

  Käytimme Normandian lauttaa ylitykseen Portsmouthista Caeniin matkallamme Pohjois-Ranskan lomalle. Voin suositella lämpimästi tätä matkaa joka oli hyvin organisoitu ja todella nautinnollinen kokemus. En epäröisi ollenkaan suositellessani sitä muille tai tehden saman matkan itse uudestaan.

  'Philippa' matkusti Lautta satamaan Caen operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Portsmouthista Caeniin"

  Erittäin vaikuttunut. Matka oli kuin miniristeily! Maksoimme extraa kallistuvista istuimista missä oli hyvät ja huonot puolet. Ne olivat hieman klaustrofobisia mutta huone oli hiljainen ja niissä oli mahdollista nukkua. Mutta osa ihmisistä ei selvästikkään ollut maksanut niistä vaikka käyttivät niitä siitä huolimatta, mikä oli ärsyttävää. Kokonaisuudessaan matka oli kuitenkin rentouttava ja mukava aloitus lomallemme.

  'Jean' matkusti Lautta satamaan Caen operaattorilla Brittany Ferries aluksella Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kanaalin ylitys tilapäisten kainalosauvojen kera"

  Oli todella avuliasta kun henkilökunta huomasi että kulkin kainalosauvojen kera ja kysyi tätyykö minun parkkeerata hissin lähelle. He vakuuttivat että olisin hissin lähellä & tämä teki laivaannoususta niin paljon helpompaa. Kiitos paljon Normandien & sataman henkilökunnalle. Vaikka lipun hinta oli kallis, se oli mielestäni sen arvoinen.

  'Jan Bush' matkusti Lautta satamaan Caen operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän