Liverpool Birkenhead

Näin varaat lautan satamaan Liverpool Birkenhead

Lautta satamaan Liverpool Birkenhead oppaastamme saat kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit suunnitella lauttaylityksesti maahan Englanti.

Lautan vertaus -työkalullamme voit vertailla kaikkia lauttoja satamaan Liverpool Birkenhead, sekä mahdollisia vaihtoehtoreittejä yhdellä nopealla ja helpolla haulla.

Valitse vain lähtöpaikkasi, haluamasi reitti, matkustajien määrä ja paina etsi –nappia!

Lautat satamaan Liverpool Birkenhead

Klikkaa karttaa

Liverpool Birkenhead lauttapalvelut

 • Stena Line Belfast - Liverpool Birkenhead
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Liverpool Birkenhead arvostelut

 • "Sinne ja takaisin uudelleen....uudelleen."

  Olen kulkenut lautoilla Belfastista Birkenheadiin useita kertoja viime vuosina ja olen nähnyt niiden vaihtuvan eri omistajille. Laivojen muutokset ovat mukavia, vihdoinkin ne on päivitetty ajan tasalle ollen niin monta vuotta väsyneitä ja kuluneita. Ruoka on hyvää, kahvila on parantunut, miehistö on ystävällinen. Macille saa nyt internetyhteyden, mutta se on tuskallisen hidas ja jos haluatte palvelun olevan myyntivaltti asiaan pitäisi todella puututtua, ja useimmat ihmiset eivät ole Mac-käyttäjä joten olisi hyödyllistä toimittaa käyttöjärjestelmä joka on enemmistölle asiakkaita entuudestaan tuttu. Aluksen moottorit olivat myös paljon äänekkäämmät kuin ne olivat ennen, ne todella olivat, haluatte varmasti korjata tilanteen. Jos ne ovat vähän niin kuin autoni se tarkoittaa, että ne ovat luultavasti rikkoontumassa pian. Mutta parannukset ovat hyviä, matka oli mukava [paitsi hytissä oli hyvin meluisaa moottoreiden takia], ja matkustaisin mielelläni tällä reitillä taas, ja luultavasti tulenkin näin tekemään lähiaikoina.

  'Dan' matkusti Lautta satamaan Liverpool Birkenhead operaattorilla Stena Line aluksella Stena Mersey

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yölautta oli mahtava"

  Minä ja tyttäreni olimme hyvin tyytyväisiä lauttamatkaamme Belfastista Liverpooliin. Emme tajunneet että varasimme turvatun aula-alueen ja olimme innoissamme siitä. Ruoka oli mahtavaa, palvelu oli loistavaa ja huone oli upea. Nukuimme tuoleilla, mutta tunsimme olomme turvallisiksi. Peiton/tyynyn tarjoaminen olisi ollut mahtavaa, mutta pärjäsimme ilmankin. Suosittelisin tätä matkustustapaa muillekin.

  'Cheryl Ann ' matkusti Lautta satamaan Liverpool Birkenhead operaattorilla Stena Line aluksella Stena Mersey

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva hytti"

  Mielestäni lautan henkilökunta oli ystävällinen ja hytti todella mukava. Toivon että voin toistaa matkan tulevaisuudessa.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Liverpool Birkenhead operaattorilla Stena Line aluksella Stena Mersey

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Belfast - Liverpool 21.6.-13"

  Vaikka laivalla oli teknisiä ongelmia lähtöämme edeltävänä päivänä, minkä piti vaikuttaa tuleviin lähtöihin, Direct Ferries piti minut hyvin ajan tasalla mitä arvostin todella paljon. Lopulta ongelma ratkaistiin ja lähtö- ja purjehdusajat olivat suurinpiirtein samat kuin niiden pitikin olla. Laivan palvelut & henkilökunta olivat korkealuokkaisia ja ylitys oli todella hyvä. Käytän tätä palvelua uudelleen.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Liverpool Birkenhead operaattorilla Stena Line aluksella Stena Lagan

  Lue lisää Näytä vähemmän