Newhaven

Näin varaat lautan satamaan Newhaven

Sivuilla directferries.fi voit suunnitella, verrata ja varata lauttasi maahan Englanti, saapuen satamaan Newhaven, nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Käyttämällä hintahakuamme voit tarkistaa Newhaven -lauttojen aikatauluja, hintoja ja saatavuutta, tai vertailla määränpäätäsi vaihtoehtoisiin satamiin, ei vain maassa Englanti, vaan myös muissa maissa.

Sinun tarvitsee vain valita lähtösatama lautoille satamaan Newhaven, valita matkustajien määrä ja painaa ”etsi”!

Lautat satamaan Newhaven

Klikkaa karttaa

Newhaven lauttapalvelut

 • DFDS Seaways Dieppe - Newhaven
  • 4 lähtöä päivittäin 4 h
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Newhaven arvostelut

 • "Ensimmäinen matka Dieppestä Newhaveniin"

  Matkan tehokkuus oli erinomainen, kaikki meni aikataulun mukaan, mutta ensi kerralla ottaisin omat eväät mukaan sillä ruoka oli huonolaatuista. Olimme kyllä aikaisella lautalla joten ehkä se vaikutti asiaan, ja maksoimme lipuista myös erittäin hyvän hinnan. Kokonaisuudessa olemme tyytyväisiä.

  'Linda' matkusti Lautta satamaan Newhaven operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kuin ihana iltaristeily!"

  Meillä oli fantastinen reissu! Koko henkilökunta oli todella auttavainen kaikkia tarpeitamme kohtaan. Matka tuntui suorastaan lomamme jatkeelta. Suosittelen lämpimästi. Käytän tätä palvelua ehdottomasti uudelleen.

  'Eva' matkusti Lautta satamaan Newhaven operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Melko tyytyväinen mutta..."

  Kun saamme luvan tulla ulos laivasta olisi hyvä ilmoittaa kuulutuksilla mille kannelle kenenkin kuuluu mennä jottei hisseissä ole turhaa tungosta. Ruokaa voisi parantaa! Hyvä palvelu, aikataulussa, liikaa äänekkäitä lapsia.

  'Jean' matkusti Lautta satamaan Newhaven operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kokonaisuudessaan hyvä ylitys"

  Ylitys Newhaveniin oli hyvä, mutta ulosajossa kesti kauan, vaikkakin osasimme odottaa tätä edellisten arvostelujen perusteella. Paluumatka oli myöhässä 30 min eikä siihen annettu syytä, mutta pääsimme laivasta ulos nopeammin joten tämäkään ei ollut suuri ongelma. Olimme pettyneitä ettei tällä laivalla ollut täysin kallistuvia istuimia - istuimet ovat melko epämukavia ja niissä on vaikeaa nukkua. Jotkut kokeneemmat matkustajat olivat ottaneet peitot ja nukkuivat lattialla! Joimme erittäin hyvän kupillisen kuumaa kaakaota, mutta emme kokeilleet ruokia. Käyttäisin palvelua uudelleen, sillä se oikoo pitkän ajomatkan ja matkan hinta kompensoi ajomatkan hinnan.

  'Lynne' matkusti Lautta satamaan Newhaven operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän