Näin varaat lautan satamaan Savona

Lautta satamaan Savona oppaastamme saat kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit suunnitella lauttaylityksesti maahan Italia.

Käyttämällä hintahakuamme voit tarkistaa Savona -lauttojen aikatauluja, hintoja ja saatavuutta, tai vertailla määränpäätäsi vaihtoehtoisiin satamiin, ei vain maassa Italia, vaan myös muissa maissa.

Hinnan saaminen ja varauksen tekeminen ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita haluamasi Savona reitti valikoimasta, matkustajien määrä ja painaa etsi –nappia. Jos etsit lähtöjä satamasta Savona, vieraile Savona lautta sivullamme.

Lautat satamaan Savona

Klikkaa karttaa

Lauttavaihtoehdot satamaan Savona

Savona lauttapalvelut

Lautta satamaan Savona satamasta Bastia operaattorilla Corsica Ferries
  • 9 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä viikoittain 7 h 45 min
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Savona arvostelut

 • "Ferry trip from Nice to Calvi"

  Our family enjoyed the voyage from Nizza to Calvi. The ferry was not too crowded and everything worked well.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Savona operaattorilla Corsica Ferries aluksella 'Mega Express Two'

  Read More Read Less
 • "Neljän tunnin lepo"

  Pidin takakannesta jossa oli uima-allas, auringonottotuoleja ja baari - siellä tunnet olevasi lomalla.

  'Mariusz' matkusti Lautta satamaan Savona operaattorilla Corsica Ferries aluksella 'Mega Express Two'

  Read More Read Less
 • "Matka Korsikalle ja takaisin"

  Savona-Bastia ylitys oli 10 tunnin yölautta. Hytti jonka olimme alkuperäisesti varannut oli ikkunaton, joten jouduimme maksamaan extraa haluamastamme ikkunasta, mutta hinta oli mielestämme sen väärti. Olisi ollut hyvä tietää ennen varausta onko ikkunallinen hytti vapaana. Ennen nukkumaanmenoa söimme illallista yhdessä laivan ravintoloista, missä oli hyvä hintalaatu-suhde ja hyvät tarjoilijat. Seuraavana aamuna saavuimme perille rentoutuneina, kiitos mukavien sänkyjen ja huoneen kylpyhuoneen, ja söimme aamupalaa joka oli toimi kätevänä itsepalveluna. Paluumatka oli nopea päivälautta, joka lähti juuri lounaan jläkeen. Meillä oli istuimet varattuna, mutta pettymyksemme huomasimme, että ne sijaitsivat laivan keskiosassa ilman näköaloja, joten vetäydyimme yhteen laivan lukuisista baareista/ravintoloista. Tämä oli kuitenkin yhtä mukava kuin varatut istuimet, mitkä olisi vaadittu jos lautta olisi ollut täynnä! Saimme jopa penkit hiljaiselta alueelta baarien/ravintoloiden ulkopuolelta, ja pidimme oman lounaspiknikin.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Savona operaattorilla Corsica Ferries aluksella 'Mega Express Two'

  Read More Read Less
 • "Livorno - Golfo Aranci Corsica Ferriesillä"

  Yleisesti ottaen matka oli miellyttävä. Lähtöaika oli täsmälleen ajallaan joten älä edes ajattele saapuvasi myöhässä. Saapuminen oli hieman myöhässä, noin 20 min, mutta ei ollut suuri ongelma. Henkilökunta oli kiltti ja avulias vaikkakin heidän englanti oli surkeaa ja sitä pitäisi parantaa.Suuri plus kohtuullisista ruokien ja juomien hinnoista, he eivät ryövää rahojasi toisin kuin olettaisit tällaiselta palvelulta. Ainoa suuri miinuspointti oli käytävien lämpötilat - siellä oli jäätävän kylmä. Ajatellen että oli huhtikuun loppu + sää oli hyvä, kovalle ilmastoinnille ei ollut syytä. Minä ja ystäväni olimme syväjäässä koko matkan ajan, ihmiset pitivät takkeja yllään ja peittivät itsensä mihin tahansa lämpimään. Erittäin epämukavaa! Koska et pääse ajoneuvollesi ylityksen aikana, pukeudu lämpimästi, ellet halua saada nuhaa.

  'Lea' matkusti Lautta satamaan Savona operaattorilla Corsica Ferries aluksella 'Mega Express Two'

  Read More Read Less