Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Savona lauttasatamaan

 • Autolla

  Genovan valtatieltä ota Albisola-poistumiskaista, käänny oikealle ja 800 metrin jälkeen ota Aurelia-tie suuntaan 'Savona ovest'. Satama on noin 3 km täältä ja sinne on helppo löytää. Torinosta (moottoritie 'Torino – Savona') tai Ligurian länsiosasta (esim. Imperiasta) ota poistumiskaista 'Savona – Vado' ja seuraa opastuksia kaupungin keskustaan ja Savonan satamaan. Aja Savonan keskustan läpi. Satama on 5 km poistumiskaistalta 'Savona – Vado'.

 • Junalla

  Savonan rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa noin 1.6 km satamasta. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Trenitalia kotisivulla.

 • Osoite

  Corso Roma, 9, 17025 Loano, Savone (Ligurie), Italia

 • Savona majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Savona lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Savona majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Savona lauttapalvelut

Savona opas

Savona opas

Savona on merenrantakaupunki samannimisessä maakunnassa Pohjois-Italian Liguriassa Italian Rivieralla Välimeren rannalla. Savonalla on pitkä ja suhteellisen raaka menneisyys, josta on osaltaan kiittäminen Genovan läheisyyttä, mikä on taannut jatkuvan kilpailun kaupunkien välille. Se kärsi myös raskaasta pommituksesta toisessa maailmansodassa ja nykyinen Savona on merkittävän uudelleenrakentamisen tulos. Siitä huolimatta kaupunki on nykyään yksi Italian suurimmista satamista, josta viedään Britanniaan ja Amerikkaan monia tuotteita, kuten italialaisia autoja. Satamasta poistuttaessa voi huomata keskiaikaisen keskustan olevan edelleen enimmäkseen entisellään. Huomio keskittyy vaikuttavaan Priamárin linnakkeeseen. Tämä laaja genovalaisten 1500-luvulla rakentama linnoitus vahtii merta. Nykyään se on myös useiden museoiden, taidegallerian ja jopa hostellin koti.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.