Varaa lautta satamaan Southsea

Southsea lauttasatama kohteessa Englanti yhdistää sinut satamaan Ryde maassa Wightsaari ja valittavanasi on jopa 28 lauttavuoroa päivässä. Matka Southsea - Ryde kestää nopeimmillaan 10 minuuttia ja väliä liikennöi Hovertravel.

Southsea -satamakartta

Klikkaa karttaa

Southsea lauttavaihtoehdot

Southsea lauttapalvelut

 • Hovertravel
  • 28 lähtöä päivittäin 10 min
  • Etsi hinta

Southsea opas

Southsea löytyy puolentoista kilometrin päästä Portsmouthista Portsea-saaren eteläpäädystä Etelä-Englannin Hampshirestä.
Southseassä on kukoistava kauppa-alue, johon sisältyy kaksi tavarataloa sekä yhdistelmä useita tunnettuja ketjuliikkeitä ja itsenäisiä kauppiaita, kuten hyväntekeväisyyspuoteja, ruokakauppoja sekä huonekalu/kodintavarakauppoja. Kaupungissa on paljon nähtävää kuten Blue Reef Aquarium, Pyramids-uimahalli, Normandian maihinnousun museo, Southsean linna, King’s Theatre ja kilometreittäin hiekkarantoja.

Näin pääset Southsea lauttasatamaan

 • Southsea Ferry Port Address

  Southsea, Clarence Esplanade, Southsea, Portsmouth PO5 3AD

 • Southsea majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Southsea lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Southsea majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!